Την άδειασε κανονικά! Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει δημόσια τη Σόφη Πασχάλη! Η ειρωνική ανάρτηση και τα υπονοούμενα: \"Για ποιο λόγο Σόφη μου...\"

Την άδειασε κανονικά! Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει δημόσια τη Σόφη Πασχάλη! Η ειρωνική ανάρτηση και τα υπονοούμενα: \
Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor», αλλά δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί τόσο το ίδιο το reality επιβίωσης όσο και τις συνεντεύξεις των παικτών που έχουν αποχωρήσει.

Μάλιστα δεν παραλείπει να σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται για το reality επιβίωσης και τους παίκτες που βρίσκονται ακόμα μέσα σε αυτό. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγες μέρες είδαμε τη Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή Survivor Panorama της Ελεονώρας Μελέτη, να μιλά ανοιχτά και να δίνει στεγνά τους συμπαίκτες της σχετικά με όσα ακούστηκαν για τις κλοπές φαγητού και τις άλλες "παραβάσεις" που έκαναν! (Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η Πασχάλη)

Με πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Μαριάννα "ξεσπά" κατά της Σόφης και όλων όσων είπε στη συνέντευξη της, καθώς δεν της άρεσε καθόλου όλο αυτό που έγινε, όπως θα δείτε στην ανάρτησή της!

Αν και λίγο καθυστερημένα....
Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο η Σόφη δεν απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις μου όταν τις έκανα προσωπικά χωρίς κάμερες σχετικά με την ομάδα μας και σαν απάντηση μου επικαλέστηκε το συμβόλαιο (που δεσμευει κι εμένα) , ενώ στη συνέντευξη την Παρασκευή έδωσε μέχρι και ονόματα δημοσίως...
Πού είναι το ομαδικό της πνεύμα;;;, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τέλος οι καρύδες! Δείτε τι τρώει η Ειρήνη Κολιδά μετά την αποχώρησή της από το Survivor…

Survivor: Για πρώτη φορά ο ψυχολόγος του παιχνιδιού αντοχής σπάει την σιωπή του! Όλα όσα αποκάλυψε για τους παίκτες…

Survivor: Νέο συνταρακτικό επεισόδιο! Αγωνία για την ένωση των ομάδων, ίντριγκες κι ένα αγώνισμα με πολλές εκπλήξεις! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;