Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης του Survivor!Η Ελεονώρα Μελέτη μας αποκάλυψε τα στατιστικά και μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης του Survivor!Η Ελεονώρα Μελέτη μας αποκάλυψε τα στατιστικά και μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)
Η Ελεονώρα Μελέτη στη σημερινή εκπομπή της, Survivor Πανόραμα, είχε καλεσμένη την Ειρήνη Αινατζόγλου και την Ελένη Δάρρα, οι οποίες μίλησαν για τη σχέση τους με τους παίκτες αλλά και για την αντίπαλη ομάδα, ενώ είχε καλεσμένη και την Μαρία Κορινθίου, της οποίας της είχε γίνει πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο!

Στην εκπομπή, φυσικά και συζητήθηκε η επίδοση των δύο ομάδων στο χθεσινό αγώνισμα αλλά και το πως παίζουν "Μαχητές" και "Διάσημοι", αφού οι "Διάσημοι" έχουν πάρει την κατρακύλα. Διαβάστε παρακάτω...



Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα, παρουσίασε τα στατιστικά των δύο ομάδων από τα τρία τελευταία επεισόδια του Survivor, λέγοντας: "Οι "Μαχητές" λοιπόν έχουν 30 νίκες, οι "Διάσημοι" 18, αυτά τα στοιχεία αφορούν τα 3 τελευταία επεισόδια. Πρώτος λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δύο νίκες και 7 ήττες, ο Γιώργος Χρανιώτης με 3 νίκες και 5 ήττες, η Λάουρα Νάργες με 1 νίκη και 4 ήττες...". Στη συνέχεια σχολίασε ότι οι "Μαχητές" κάνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση και συμπλήρωσε: "Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει 5 νίκες και 4 ήττες, ο Μπο 4 νίκες και 3 ήττες και ο Γιάννης Κοκκινάκης έχει 3 νίκες και 4 ήττες..."

Όσον αφορά τους "Μαχητές";

Η ομάδα των "Μαχητών" με την επιστροφή του Μάριου, που έχει κάνει καλό στην ομάδα έχει: "ο Μάριος Ιωαννίδης 7 νίκες και 2 ήττες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος 6 νίκες και 4 ήττες, ο Γιάννης Σπαλιάρας με 3 νίκες και 0 ήττες, ο Ορέστης Τσάνγκ έχει 4 νίκες και 4 ήττες, ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος με 2 νίκες και 2 ήττες, η Σάρα Εσκενάζυ με 5 νίκες και 3 ήττες και τέλος η Ελισάβετ Αινατζόγλου με 3 νίκες και 3 ήττες".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

«Δεν βλέπω Survivor, δεν μπορώ να βλέπω τους άπλυτους!» Πασίγνωστη παρουσιάστρια κατακεραυνώνει το reality επιβίωσης

«Είναι πολύ ωραίο παιδί μόλις βγει θέλω να…» Οι τολμηρές αποκαλύψεις πρώην παίκτριας του Survivor για τον Αγγελόπουλο (Βίντεο)

Για πρώτη φορά! Η Ελένη Δάρρα αποκάλυψε ποιον παίκτη από τους Μαχητές ψήφισε να πάει στους Διάσημους! (Βίντεο)