\"Η παραγωγή κάνει ό,τι θέλει! Έχει επιλέξει από πριν ποιος...\" - Ποιος κατακεραυνώνει και \"καρφώνει\" το Survivor;

\
O κ. Τάσος Λαζάρου,personal trainer, έφτασε λίγο πριν την τελική επιλογή για το Survivor, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να μπει στο παιχνίδι. Έδωσε συνέντευξη στο "Φτιάξε καφέ" και κατακεραύνωσε την παραγωγή του ριάλιτι:

"Έφτασα μέχρι το τελευταίο στάδιο, αλλά δεν τα κατάφερα. Μπορεί να με είδανε πολύ χαλαρό, εγώ ήθελα να πάω για την εμπειρία, γιατί ήδη από τα προκριματικά δημιουργούνταν κλίκες. Τον Ντάνο τον γνώρισα πριν την τελευταία συνέντευξη, τον ήξερα από τη Σκιάθο, όπου είχα κάνει διακοπές. Η παραγωγή είχα ακούσει ότι τον θεωρούσε φαβορί, αλλά είχα δει και πολύ πιο δυνατά παιδιά στα αθλήματα. Διαβάστε παρακάτω..

Τον είδα να μιλάει με την Εμινέ, τη σύντροφο του Τούρκου παραγωγού, αλλά δεν λέει κάτι. Διάλεξαν καθαρά από θέμα προσωπικότητας, οπότε προωθούν συγκεκριμένες προσωπικότητες. Η παραγωγή κάνει ό,τι θέλει. Αν ήθελε να βγάλει εμένα ή εσένα νικητή, θα μας έβγαζε. Δεν είναι και πολύ Survivor, δεν φτάνουν στα όριά τους, στα πρώτα συνέβαινε αυτό" είπε ο υποψήφιος παίκτης, φανερά εκνευρσμένος. Δείτε τι είπε ακριβώς στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Έφυγαν δύο βασικοί συνεργάτες της από το πάνελ!

Survivor trailer: Χαμός για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει, γιατί «πέφτουν» κορμιά (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει το Survivor! Πρώτο μπάνιο και πρώτο σερφάρισμα…

TAGS