\"Τραυματίστηκα στο παιχνίδι και θα ζητήσω αποζημίωση!\" - Απίστευτη καταγγελία παίκτριας του Survivor! Το περιστατικό που δεν μάθαμε! (Βίντεο)

\
Συνέντευξη στο "Φτιάξε καφέ" έδωσε η Μαρία Λιόση, υποψήφια παίκτρια του Survivor, η οποία δεν πήγε στο νησί, λόγω σοβαρού τραυματισμού της στην τελική φάση επιλογής των παικτών.

"Είχα ένα τραυματισμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και δυστυχώς αναγκάστηκα να μείνω πίσω. Ήμουν στην τελική φάση, λίγο πριν κάνω τα εμβόλια. Μου γύρισε το γόνατο δύο φορές, και άκουσα δύο ήχους με πολύ πόνο. Έκανα χειρουργείο, μου ήταν πολύ πιο επίπονη η διαδικασία, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν αποζημιώθηκα σε κάτι, νομίζω ότι υπογράφεις και χαρτιά για μετά. Διαβάστε παρακάτω...

Ήμουνα με τον Ντάνο, με τη Σάρα, την Ελισάβετ Δοβλιατίδου και τον Ορέστη. Αυτούς που επιλέξανε, ίσως να μην είχε και ενδιαφέρον. Σαφώς παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ο Ντάνος νομίζω ότι ξεχωρίζει ούτως ή άλλως. Από την αρχή φαινόταν ότι ξεχωρίζει, και αθλητικά, και με τον τρόπο του, αντιμετώπιζε τα πάντα με ηρεμία και επιβλητικότητα" είπε η υποψήφια παίκτρια. Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Τι είδαμε χθες στο Survivor: Το αρχηγιλίκια της Βαλαβάνη, η παρεξήγηση με τον Κοκκινάκη και το στήθος της Λάουρας Νάργες! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού; (Βίντεο)

«Η παραγωγή κάνει ό,τι θέλει! Έχει επιλέξει από πριν ποιος…» – Ποιος κατακεραυνώνει και «καρφώνει» το Survivor;

Survivor Αγγελόπουλος: «Να σου δώσω δύο φάπες…», απασφάλισε ο Ντάνος! Τι συνέβη; (Βίντεο)
TAGS