Τι είδαμε χθες στο Survivor: Το αρχηγιλίκια της Βαλαβάνη, η παρεξήγηση με τον Κοκκινάκη και το στήθος της Λάουρας Νάργες! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού; (Βίντεο)

Τι είδαμε χθες στο Survivor: Το αρχηγιλίκια της Βαλαβάνη, η παρεξήγηση με τον Κοκκινάκη και το στήθος της Λάουρας Νάργες! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού; (Βίντεο)
Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του survivor πέρασε...

Άλλο ένα επεισόδιο με παρεξηγήσεις, νεύρα αποδοκιμασίες και πολύ υπομονή... Χθες, συνέβησαν κάποια πράγματα που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες έχουν αρχίσει και παίρνουν χαμπάρι την συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δείχνοντας την δυσαρέσκεια τους σε αυτό... Διαβάστε παρακάτω...

Ένας από αυτούς ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι συνέχεια τους πάει κόντρα και τον αμφισβητεί σε σημείο να τον έχει εκνευρίσει πολύ γιατί με τον τρόπο της τον προσβάλει:


Και δεν φτάνει αυτό.... Η "αρχηγός" Βαλαβάνη ξεκίνησε να δίνει τάχα συμβουλές στην ομάδα της με αποτέλεσμα.....να εκνευρίζονται οι παίκτες και ακόμη και ο χαλαρός και ήρεμος Χρανιώτης να ξεφεύγει. Τι ήταν όμως αυτό που είπε η Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της; «Τέρμα οι δικαιολογίες για όλους… Τέλος».


Φυσικά , όλη αυτή η κακή ψυχολογία και η ένταση στην ομάδα των "Διάσημων" όπως σας είχαμε γράψει από νωρίς χθες το πρωί, στο Youweekly.gr, δεν τους βοήθησε να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου και χάρισαν τη νίκη στους "Μαχητές" οι οποίοι απόλαυσαν έλα λαχταριστό κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές....

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την ομάδα των "Διάσημων" να χαλαρώσει και να ξεκαβαλήσει, συγκεκριμένα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έριχνε τις ευθύνες στον εαυτό της αφού έχασε όλα τα αγωνίσματα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να της λέει "Θα σου δώσω φάπα", για να την κάνει να "ξυπνήσει"....


Φυσικά, από όλο το Survivor δεν έλειπε και το στήθος της Λάουρας Νάργες που δεν έχει σταματήσει να το δείχνει και να εμφανίζεται χωρίς σουτιέν χαλώντας την αισθητική των τηλεθεατών.. Πραγματικά, θα θέλαμε να την ρωτήσουμε για ποιον λόγο το κάνει αυτό; Γιατί και οι υπόλοιπες γυναίκες είναι κι εκείνες αλλά δεν το κάνουν αυτό!


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Έφυγαν δύο βασικοί συνεργάτες της από το πάνελ!

Survivor trailer: Χαμός για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει, γιατί «πέφτουν» κορμιά (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει το Survivor! Πρώτο μπάνιο και πρώτο σερφάρισμα…
TAGS