\"Κανείς δεν θυμάται τον νικητή στο \"Your face sounds familiar!\" Απίστευτο άδειασμα από τον Ησαϊας Ματιάμπα ! \"Θα πήγαινα στο Survivor για 100.000 το επεισόδιο!\"

\
Στην κάμερα του "Φτιάξε καφέ" μίλησε ο Ησαϊας Ματιάμπα, ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες του YFSF. O τραγουδιστής μίλησε τόσο για τη συμμετοχή του στο show του Ant1, όσο και για τον τυφώνα Survivor, που βρίσκεται απέναντί τους, χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

"Θα στο πω πώς το βλέπω εγώ, κανείς δεν θυμάται τον νικητή!" είπε, αναφερόμενος σε όσους τον θεωρούν φαβορί για τη νίκη, και αναφερόμενος στο Survivor, συνέχισε ακάθεκτος: "Γιατί να με αγχώνει το Survivor, o Αnt1 είμαι για να με αγχώνει; Τώρα, το αν θα μα ςδουν περισσότεροι ή λιγότεροι, αν είναι να σε δουν, θα σε δουν. Διαβάστε παρακάτω...

Σίγουρα θέλω να πάει καλά, αλλά με αυτά που ακούω, αν είναι να πάει, θα πάει. Στο Survivor αν έπαιρνα 100.000 ευρώ το επεισόδιο θα πήγαινα, ναι, γιατί όχι;' κατέληξε ο τραγουδιστής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

‘Αγριο κράξιμο στο Happy Day για τους Διάσημους – Η έκκληση της Σταματίνας στην παραγωγή του Survivor: «Χτες το αγώνισμα ήταν Μαχητές-Ντάνος, και όχι Μαχητές-Διάσημοι!»

Έκτακτο συμβούλιο για το Survivor! Ο Σάκης Τανιμανίδης φώναξε τους παίκτες… – To βίντεο της Καινούργιου που προκάλεσε εντυπώσεις!

«Βίσση και Καρβέλας, ήταν εμπαθείς απέναντί μου!» Άγριο ξέσπασμα του παίκτη που αποχώρησε από το Star Academy!

 
TAGS