Η ιστορία που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Η Ελεονώρα Μελέτη με μια φωτογραφία αποκάλυψε ένα περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που την σόκαρε! (Βίντεο)

Η ιστορία που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Η Ελεονώρα Μελέτη με μια φωτογραφία αποκάλυψε ένα περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που την σόκαρε! (Βίντεο)
Στο πλατό του Survivor Πανόραμα όλοι όσοι έχουν παρευρεθεί έχουν κάνει κι από μία αποκάλυψη για τις στιγμές που βίωσαν μέσα στο παιχνίδι και δεν έδειξαν οι κάμερες! Αυτή τη φορά ήρθε και η στιγμή της Ελεονώρας να αποκαλύψει κάτι που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Με μία φωτογραφία ντοκουμέντο, τραβηγμένη από το κινητό της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσο πιο άθλιες είναι οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί.. διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως όταν έμενε στο νησί, στο ξενοδοχείο συγκεκριμένα, ένα πρωί που ξύπνησε άνοιξε την πόρτα του δωματίου και απ'έξω βρήκε ένα ποντίκι που δυστυχώς είχε σταματήσει να αναπνέει.

Μάλιστα, εμφανώς στεναχωρημένη δήλωσε πως δεν μπορούσε απλά να το πετάξει και το έθαψε στην ζαρντινιέρα που υπήρχε έξω από το δωμάτιο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από το δικό της...

Το στιγμιότυπο αυτό θέλησε να το τραβήξει φωτογραφία-κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο-κι όπως φαντάζεστε στον αέρα του Survivor Πανόραμα έδειξε ένα νεκρό ποντίκι!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη! Ξέφρενο γλέντι στον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

Είναι γεγονός! Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζει η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor (Βίντεο)

Πλάκα μας κάνει; Η 154254 «κωλουτούμπα» της Σόφης Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι ένας άγιος άνθρωπος, αυτός θα κερδίσει!» (Βίντεο)