\"Η Σίσσυ δεν έχει επανέλθει ακόμη!\" Συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την αποβολή: \"Στα παιδιά είπαμε ότι το παιδάκι έγινε αστέρι...\" (Βίντεο)

\
Συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman των Onirama δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για τη μη συμμετοχή του φέτος στο ΧFactor, αλλά και για την αποβολή της συζύγου του, Σίσσυς Χριστίδου, συγκλονίζοντάς μας: Διαβάστε παρακάτω...

"Εμένα μου είπαν ότι θέλουν να κάνουν ριζική ανανέωση στην κριτική επιτροπή, ήταν η στρατηγική του καναλιού και της παραγωγής αυτή" είπε, και εν συνεχεία προχώρησε, αναφερόμενες σε μία από τις δυσκολότερες στιγμή στη ζωή του:

"Είναι πολύ σημαντικό το ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη 2 παιδιά, οπότε μοιραία χαμογελάς γρήγορα, Από εκεί και πέρα, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ήταν εύκολο, υπάρχει συνέχεια στο μυαλό μας και επανέρχεται, αλλά προσπαθείς να προχωρήσεις,δίνοντας όλη την αγάπη και ενέργειά μας στα δυο μας παιδιά. Ήταν λίγο πριν τον 4ο μήνα. Για τη Σίσσυ είναι πολύ πιο δύσκολο, είναι φρέσκο ακόμα, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε, πάει κι έρχεται ακόμα.

Ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε για αυτό, οπότε ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε. Το είπαμε στα παιδιά μας. Το κάναμε συμβολικό, ότι το παιδάκι αυτό έγινε αστέρι, είναι εκεί πάνω μας βλέπει και μας προσέχει, και ό,τι θέλετε σας ακούει. Η Σίσσυ ακόμη δεν έχει επαννέλθει, όταν έρθει η ώρα το αντιμετωπίζουμε, δεν εμβαθύνουμε πολύ" κατέληξε ο τραγουδιστής. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο! Στημένο το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! Σε ποιο ήταν να αγωνιστούν κανονικά οι παίκτες και γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή; (Βίντεο)

Απαράδεκτο! Ο Χρανιώτης είπε στους «Μαχητές» να εναντιωθούν στον Σπαλιάρα! Η αποκάλυψη που μας απογοήτευσε…(Βίντεο)

Survivor: Τα «καρφιά» του Αγγελόπουλου για τους Μαχητές και το… «γλείψιμο» Σάρας – Ελσάβετ! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)