\"Είναι καλή ηθοποιός! Έγινε θαύμα και ξεπέρασε την υψοφοβία!\" Απίστευτο κράξιμο του Πρωινού στη Λάουρα Νάργες :\"Τι είναι ο κόσμος, χαζός;\" (Βίντεο)

\
Στο Πρωινό σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, και φυσικά σχολίασαν, μεταξύ άλλων, την υψοφοβία της Λάουρας, αλλά και τις νέες συμμαχίες που μοιάζουν να εδραιώνονται στο παιχνίδι.

'"Έγινε θαύμα στον Άγιο Δομίνικο, η Λάουρα ξεπέρασε την υψοφοβία! Ξεμπούκωσε!" ήταν τα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν. "Εγώ σας το είπα, τώρα θα τα δώσει όλα, κρατούσε δυνάμεις για το τέλος, και τώρα που έχουν κουραστεί οι άλλοι, θα τα δώσει όλα!" είπε η παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

"Το δούλεψε το κορίτσι. Η Λάουρα έχει υψοφοβία Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή! Τελικά είναι καλή ηθοποιός η Λάουρα! Και τα ουρλιαχτά και όλα! Τι είναι ο κόσμος, χαζός;" ξέσπασε η ομάδα της εκπομπής για την παίκτρια των Διάσημων."Κι εμένα μου φαίνεται ότι το διασκεδάζει!" είπε η Φαίη. "Και ο Κοκκινάκης τα έχει πάρει μαζί της. Το βάλανε, για να γελάμε!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το πρώτο μπάνιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor ! Στην πιο απόμερη παραλία

Αποκάλυψη! Αυτές είναι οι νέες κλίκες στο Survivor! Γιατί οι Μαχητές έχουν διασπαστεί; (Βίντεο)

Η απαράδεκτη κίνηση του Κωνσταντίνου Βασάλου! Δίνει ευθέως για αποχώρηση τον Σπαλιάρα! Όλοι οι «Μαχητές» εναντίον του Γιάννη…