Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά: Θα συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό; Το σχόλιό της για τα νούμερα του YFSF...(Βίντεο)

Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά: Θα συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό; Το σχόλιό της για τα νούμερα του YFSF...(Βίντεο)

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα του "Φτιάξε καφέ" και δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στην πορεία του "Σουκού", αλλά και στον ανταγωνισμό του YFSF από τον οδοστρωτήρα Survivor.


"Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, το αγαπώ πάρα πολύ (το πρωινό), αλλά επειδή δεν έχω στο μυαλό μου κάτι, και δεν το έχω συζητήσει και με το κανάλι, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει του χρόνου, γύρω στο καλοκαίρι θα ξέρω. Το Survivor το βλέπουν πολλοί, αλλά παρακολουθούν κι εμάς. Ξεκινήσαμε γνωρίζοντάς το, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος το αγκαλιάζει.

Δεν μπορώ να σου πω αν είναι μόδα ή όχι, από την άποψη ότι δεν μπορούσαμε και να προβλέψουμε ότι θα πάει τόσο καλά. Στην κριτική επιτροπή της Eurovision θα είναι ο Ουγγαρέζος, δεν έβαλα μέσο για να πάει. Αν με καλούσαν κι εμένα θα πήγαινα. Παλιά την παρακολουθούσα σαν τρελή, τώρα και να τη χάσω, εντάξει, δεν έγινε και τίποτα" είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Ο απίστευτος καυγάς Αγγελόπουλου Σπαλιάρα, τα νεύρα της Βαλαβάνη με τον Πρίαμο και το φαντασμαγορικό έπαθλο! (Βίντεο)

Η Κόνυ Μεταξά για πρώτη φορά απαντά για την προσθετική επέμβαση που έκανε και τις σέξι φωτογραφήσεις…

Survivor trailer: Συγκλονιστικό παιχνίδι για την ασυλία! Δείτε τον στίβο του αγωνίσματος – Ποιον ωφελεί; (Βίντεο)