Ορέστης Τσανγκ: Η αντίδραση του, που το κοινό έδιωξε εκείνον και όχι την Ελισάβετ! Η απάντησή του θα σας εκπλήξει (Βίντεο)

Ορέστης Τσανγκ: Η αντίδραση του, που το κοινό έδιωξε εκείνον και όχι την Ελισάβετ! Η απάντησή του θα σας εκπλήξει (Βίντεο)

Ο Ορέστης Τσανγκ αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη, από το Survivor και ήταν ίσως και ο μοναδικός παίχτης που δεν απόλαυσε τις χαρές του Άγιου Δομίνικου καθώς επέστρεψε πολύ γρήγορα στην Ελλάδα!


Ο Κινέζος των μαχητών, βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόρομα και είναι έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα, όμως φυσικά το πρώτο άτομο που θα ανέφερε δεν θα ήταν άλλο από την αγαπημένη του Ελισάβετ.

«Δεν είναι τίποτα προσωπικό με την Ελισάβετ, νομίζω έχουμε ξεκάθαρη σχέση απλά από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα θεωρούσα ότι δεν ήταν και η πιο δυνατή παίχτρια και τελικά έχασα από την συμπάθεια, ενώ συνέχισε λέγοντας: Διαβάστε παρακάτω...

«Μην ξεχνάς ότι survivor δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά είναι και η συμβίωση να μαγειρεύεις, να μένεις καθαρός και να ζεις σαν άνθρωπος σε αυτό το καλυβάκι».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Έκτακτη ενημέρωση!!! Ο Ορέστης Τσανγκ… ξύρισε το «μουστάκι» του…

Ready, Steady, Cook: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Άκη Πετρετζίκη! Η μεγαλύτερη μάχη της κουζίνας ξεκίνησε! (Βίντεο)

Θλίψη! Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!