Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Λάουρας Νάργες από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και το κείμενο που τα λέει όλα!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Λάουρας Νάργες από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και το κείμενο που τα λέει όλα!
Η Λάουρα Νάργς είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από τους "Διάσημους"...

Η ίδια είχε σχολιαστεί πολλές φορές στα social media με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια! Όμως, η διαφορά με την Λάουρα είναι πως, όταν γύρισε Ελλάδα, βλέποντας όλοι πόσο πρόσχαρη και χαλαρή είναι σε αντίθεση με τους άλλους που γύρισαν ντίβες, αμέσως ηρέμησαν και δεν ασχολήθηκαν ξανά, αρνητικά μαζί της!

Η ίδια, χθες, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποία χοροπηδάει με το μαγιό της, σε μία φανταστική παραλία στον Άγιο Δομίνικο! Η ίδια, έγραψε στην λεζαντα: "Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα! #survivor #braids #rasta #hair #hairstyle #happy #strong #grateful #beach #palmtrees #dominicanrepublic #caribbean"



Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα! #survivor #braids #rasta #hair #hairstyle #happy #strong #grateful #beach #palmtrees #dominicanrepublic #caribbean


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor παρασκήνιο: Ποιος παίκτης ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και αναγκάστηκαν να στείλουν τον Ντάνο στους «Διάσημους»; (Βίντεο)

Shopping Star: Δεν φαντάζεστε ποιου διάσημου κόρη είναι η Ελένη που συμμετείχε στο Shopping Star

Τι είδαμε στο Survivor: Τα κλάματα της Ελισάβετ, το αγώνισμα που εξόντωσε τους παίκτες και ο έρωτας της Βαλαβάνη! Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση; (Βίντεο)