Τι είδαμε στο Survivor: Τα νταηλίκια του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, το θαύμα με τη \"χαμένη\" ματσέτα και το ξεσάλωμα των Διάσημων στην συναυλία του Στινγκ! (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Τα νταηλίκια του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, το θαύμα με τη \

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά.


Όπως ξέρετε οι ομάδες, οι οποίες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, διαγωνίστηκαν για το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.


Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Με εκφράσεις πεζοδρομίου και καταγωγίου, επιτέθηκε ο Κοκκινάκης στον Σπαλιάρα στο χθεσινό επεισόδιο.

Όλος ο κόσμος έμεινε άφωνος, με τις απίστευτες εκφράσεις αλήτικου περιεχομένου, που επιτέθηκε ο συγκεκριμένος παίκτες εναντίον του Σπαλιάρα. Φυσικά, όλο αυτό έγινε επειδή ο Σπαλιάρας, αποκάλυψε την στημένη ψηφοφορία του Κοκκινάκη με τη Λάουρα προκειμένου να βγουν τέσσερις υποψήφιοι.

Ο Κοκκινάκης, κατηγόρησε τον Σπαλιάρα, ότι ενώ γνώριζε ότι ορκίστηκε στο παιδί του, ότι δεν το έκανε με δόλο, παρόλα αυτά υποστήριξε τα εντελώς αντίθετα στο συμβούλιο. Να θυμίσουμε πάντως ότι η Λάουρα, στο survivor Πανόραμα, ουσιαστικά ομολόγησε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριξε ο Κοκκινάκης.(Δείτε εδώ) Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι της τηλεόρασης.
Ο Κοκκινάκης, ο ζεν τύπος, προσπαθεί να βγει από πάνω απειλώντας και τρομοκρατώντας, σε πρώτη φάση τον Σπαλιάρα, αλλά ουσιαστικά και τους Μαχητές.

Τουλάχιστον ο τρόπος του αυτό έδειξε. Το φοβερό είναι ότι παραδέχτηκε ότι πήγε να χτυπήσει τον Σπαλιάρα. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε το σχετικό βίντεο:



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που φυσικά πήρε το μέρος του Κοκκινάκη, υποστήριξε ότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπαλιάρας και ποιος ο Κοκκινάκης, και ότι δηλαδή δεν γίνονται στημένες ψηφοφορίες. Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:



Τελικά όλοι αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται!

Στη διαμάχη Κοκκινάκη με Σπαλιάρα,δύο άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν μιλήσει,ο Ντάνος πρώτα απ ΄όλα και μετά ο Μπο. Με αυτούς έκανε τις κουβέντες ο Σπαλιάρας, και αυτούς έδωσε στο Συμβούλιο, λέγοντας ότι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους το συζήτησε!

Στη παρέα ήταν και ο Χρανιώτης αλλά ο Χρα, στο συμβούλιο τουλάχιστον πήρε θέση. Το φοβερό είναι, ότι όχι μόνο δεν πήραν θέση στο συμβούλιο, αλλά στη παραλία ενώ είχε γίνει ο χαμός, κουτσομπολεύουν σαν γυναικούλες, μιλώντας για το τι παιδί είναι ο Σπαλιάρας… αλλά για την ουσία του θέματος τίποτα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά:



Ο Σπάλ, φυσικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό, και στη συνέχεια on camera, παραδέχτηκε πως οι παίκτες των Διάσημων, μετά το σκηνικό στο συμβούλιο του νησιού, τον έπιασαν και του είπαν πως δεν έπρεπε να τα πει όλα αυτά γιατί τους εξέθεσε.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ δεν ήθελα να εκθέσω κανέναν, ούτε να χρησιμοποιήσω τα λόγια τους απλά ήθελα να τονίζω πως αυτή του η κίνηση στη ψηφοφορία δεν άρεσε σε κανέναν, ούτε στους συμπαίκτες του». Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Το αγώνισμα, ή αλλιώς τυφλόμυγα, ήθελε αυτοσυγκέντρωση και καθοδήγηση. Οι Μαχητές μπήκαν δυναμικά στο στίβο μάχης, αφήνοντας πίσω τους Διάσημους.

Στη συνέχεια όμως, οι Διάσημοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και να κερδίσουν το έπαθλο-φαγητό αλλά και βόλτα! Η Ευρυδίκη, έδωσε στην ομάδα της το τελικό σκορ 10-7 και φυσικά οι αγκαλιές και οι πανηγυρισμοί ήταν μοναδικοί. Τώρα, ήρθε η ώρα για την συναυλία! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Και ενώ, όλοι είχαμε ξεχάσει την χαμένη μαχαίρα των Διάσημων, τσουπ σαν από μηχανής θεός, η μαχαίρα βρέθηκε μπροστά τους.

Εντάξει, απλά μας δουλεύουν λες και εμείς δεν είχαμε καταλάβει πως όλο αυτό με την μαχαίρα ή αλλιώς ματσέτα ήταν στημένο. Γύρισαν από το αγώνισμα, και η μαχαίρα είχε επιστρέψει στην παραλία. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Οι Διάσημοι, κέρδισαν ένα μοναδικό έπαθλο,καθώς έχουμε δει ότι από εδώ και πέρα τα έπαθλα γίνονται όλα και καλύτερα, γέμισαν το στομάχι τους,τρώγοντας κρέας και σαλάτα, και στη συνέχεια του έδωσαν και κατάλαβε, αφού είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην συναυλία του Stingk. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor trailer: Χαμός με το έπαθλο, αντιδράσεις για την αποχώρηση, super παρασκήνιο!

Survivor θαύμα: Βρέθηκε η μαχαίρα ξαφνικά στην παραλία (βίντεο)

Survivor: Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το σημερινό έπαθλο! Πανηγυρική επιβεβαίωση του youweekly.gr (Βίντεο)
TAGS