Ειρήνη Κολιδά: Το νέο - μεγάλο - επαγγελματικό της βήμα μετά το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει....

Ειρήνη Κολιδά: Το νέο - μεγάλο - επαγγελματικό της βήμα μετά το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει....
Το γεγονός πως οι παίκτες του Survivor θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη δημοσιότητα μέσα από το reality του ΣΚΑΪ φαίνεται να λαμβάνει σάρκα και οστά μέρα με τη μέρα. Εκτός από τις συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα που έχουν κοσμήσει, οι επαγγελματικοί τους ορίζοντες ανοίγουν.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με την περίπτωση της Ειρήνης Κολιδά. Η personal trainer κατά πολλούς ήταν η μεγάλη άτυχη του παιχνιδιού, καθώς το ατύχημα της στέρησε τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά από τη στιγμή που επέστρεψε στην Αθήνα και την καθημερινότητά της, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει προς το θετικό για την ίδια και την καριέρα της. Εκτός από τα εξώφυλλα περιοδικών που την είδαμε λοιπόν, η Ειρήνη ετοίμασε κάτι ξεχωριστό!

«Αυτό το Σάββατο στα Παραπολιτικά μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά μου για υγεία ,ομορφιά και ευεξία… Survival secrets», έγραψε στο instagram της και ανέβασε φωτογραφία από το εξώφυλλο του νέου της περιοδικού που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη γνωστή εφημερίδα! Δείτε την ανάρτησή της.



Αυτό το Σάββατο στα Παραπολιτικά μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά μου για υγεία ,ομορφιά και ευεξία... Survival secrets. #parapolitikagr #beyourself❤️ #loveyourself #loveyourbody #healthyliving #healthychoices #lovemywork ❤️❤️❤️


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida) στις




peoplegreece

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σε επίδειξη μόδας ο Στέλιος Χανταμπάκης! Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε… (βίντεο)

Survivor trailer: Χαμός με το έπαθλο, αντιδράσεις για την αποχώρηση, super παρασκήνιο!

Είναι γεγονός! Ο Σάκης Ρουβάς στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, η μαγευτική θέα και η πισίνα! (Βίντεο)