Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα! Η απαράδεκτη κίνησή της που την ενόχλησε...(Βίντεο)

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα! Η απαράδεκτη κίνησή της που την ενόχλησε...(Βίντεο)

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί στον αέρα με την φερόμενη ως κοπέλα του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη, η οποία ενώ ήταν καλεσμένη, τους έστησε στον αέρα, και μάλιστα για δεύτερη φορά!


"Bλέπετε δίπλα μου μια άδεια καρέκλα! Σε αυτή εδώ τη θέση ήταν κανονισμένο να κάτσει μια γυμνάστρια, η οποία φέρεται να είναι η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η κοπέλα αυτή, η οποία ήταν κανονισμένο να έρθει εδώ, εξαφανίζεται! Επιλέγει να μην έρθει και να μη σηκώνει τα τηλέφωνά της!

Κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φαίνεται να βγάζουν μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!" είπε, έντονα ενοχλημένη η παρουσιάστρια, και προχώρησε στη σκαλέτα της! Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Τα νταηλίκια του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, το θαύμα με τη «χαμένη» ματσέτα και το ξεσάλωμα των Διάσημων στην συναυλία του Στινγκ! (Βίντεο)

Ειρήνη Κολιδά: Το νέο – μεγάλο – επαγγελματικό της βήμα μετά το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει….

Survivor trailer: Χαμός με το έπαθλο, αντιδράσεις για την αποχώρηση, super παρασκήνιο!