\"Ξεφτίλα! Κοτζάμ γάιδαρος!\" Το Πρωινό ξέσκισε τον Κοκκινάκη! \"Δυο μέτρα μαντραχαλάς ορκίζεται στο παιδί του;\"-Η αποκάλυψη για τη σχέση της Βαλαβάνη! (Βίντεο)

\

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις των ημερών που πέρασαν στο Survivor, και φυσικά επικεντρώθηκαν τόσο στον χαμό μεταξύ των παικτών, όσο και στην επερχόμενη αποχώρηση από το παιχνίδι.


"Τι καβγάδες ήταν αυτές! Ο Κοκκινάκης έφυγε η Λάουρα και έχει τρελαθεί! Δεν αντέχει ο άνθρωπος! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είναι η προσωποποίηση του Βούδα στο Σπαλιάραα, ξέρει τι κάνει! Δεν αντιδρά και μπορεί να σε στείλει στο Δαφνί! Το κάνει επίτηδες ο Σπαλιάρας που δεν αντέδρασε " ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν από την παρέα του Πρωινού.

"Ορκίστηκε στο παιδί του και βγήκε η Λάουρα και είπε ότι έστηναν ψηφοφορίες; Μια ντροπή υπάρχει!" ξεσπάθωσε η παρουσιάστρια. "Είναι απαράδεκτο!" συμφώνησε ο Κώστας Τσουρός. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Νομίζω ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί!" είπε η Φαίη, σχολιάζοντας τα πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή, και δείχνουν την Ευρυδίκη να αγκαλιάζει ενθουσιωδώς τον Ντάνο. "Εγώ έμαθα ότι η Βαλαβάνη τα έχει με έναν ιστιοπλόο και είναι κούκλος!" αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

"Τον αφήνει τον άλλο να εκτεθεί! Το κάνει επίτηδες!" συνέχισε η Σάσα για τον Σπαλιάρα. "Αυτό θεωρείται στήσιμο; Δεν έχει μια αθώα χροιά;" αναρωτήθηκε η Φαίη, και οι υπόλοιποι τις είπαν ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για κάτι το αθώο.

"Ξεφτίλα! Κοτζάμ γάιδαρος!Δυο μέτρα μαντραχαλάς! Είναι δυνατόν να ορκίζεται στο παιδί του;" συνεχίστηκαν τα καταιγιστικά σχόλια του Πρωινού για τον παίκτη των Διάσημων! Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Τα νταηλίκια του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, το θαύμα με τη «χαμένη» ματσέτα και το ξεσάλωμα των Διάσημων στην συναυλία του Στινγκ! (Βίντεο)

Ειρήνη Κολιδά: Το νέο – μεγάλο – επαγγελματικό της βήμα μετά το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει….

Survivor trailer: Χαμός με το έπαθλο, αντιδράσεις για την αποχώρηση, super παρασκήνιο!