Survivor: Αυτό θα είναι το μεγάλο έπαθλο στο αγώνα Ελλάδα - Τουρκία! Θα κονταροχτυπηθούν οι δύο χώρες!

Survivor: Αυτό θα είναι το μεγάλο έπαθλο στο αγώνα Ελλάδα - Τουρκία! Θα κονταροχτυπηθούν οι δύο χώρες!
Όπως σας ενημερώσαμε και το πρωί στο Youweekly.gr, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του τούρκικου Survivor, ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί αγώνισμα Ελλάδα εναντίον Τουρκίας (Δείτε εδώ)

Αυτό σημαίνει ότι "Μαχητές" και "Διάσημοι" για μία μέρα θα ενωθούν για να αντιμετωπίσουν του Τούρκους! 'Ένα αγώνισμα με πολύ άγχος που θα κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον και των παικτών που θα φανατιστούν αλλά και των τηλεθεατών! Ποιο θα είναι όμως το μεγάλο έπαθλο που θα κερδίσουν; Διαβάστε παρακάτω...

Όπως έγραψε ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali , στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, το έπαθλο που θα κερδίσουν οι Έλληνες ή οι Τούρκοι είναι μία απολαυστική νύχτα, με ποτό και φαγητό ακούγοντας τις επιτυχίες του Fedon Rüzgari!

Ο ίδιος σε μία φωτογραφία που ποζάρει με τον Σάκη Τανιμανίδη έγραψε: "Στη Δομινικανή Δημοκρατία ο Fedon Rüzgari. Αυτή τη φορά,η τουρκική ομάδα του survivor και η ελληνική θα ανταγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα περάσει ένα διασκεδαστικό απόγευμα με τα τραγούδια του Fedon"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το επιβεβαίωσε! Η ανάρτηση του πατέρα της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου που προδίδει την αποχώρησή της!

Τα πάνω κάτω θα φέρει ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor! Θα ενημερώσει τους παίκτες για την απήχηση που έχουν στην Ελλάδα!

Ο γιος του Χανταμπάκη «άδειασε» τον ίδιο του τον πατέρα! Η δήλωση για το Survivor και τους «Μαχητές» που κάνει το γύρο του Διαδικτύου! (Βίντεο)