\"Σε ένα μήνα δεν θα τη θυμάται κανείς!\" Τα καρφιά του Πρωινού για Ελισάβετ-Σπαλιάρα: \"5 χρονών!\" (Βίντεο)

\

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, και την αποχώρηση της Ελισάβετ!


"Ο Τσανγκ θα βγήκε να πανηγυρίσει στην πλατεία Αριστοτέλους! Έφυγε η Ελισάβετ επιτέλους! Την έβλεπε το βράδυ και στις ονειρώξεις, καταλαβαίνεις, θα έγινε χαμός! Είναι ελεύθερη η Ελισάβετ; Μην μας ακούει ο σύντροφός της!" ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν.

"Γιατί σοκάρονται όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση; Γλυκό κορίτσι! Τους χαιρέτησε και όλους!" είπε η Φαίη και ο Κωνσταντινίδης είπε: "Σε ένα μήνα δεν θα τη θυμάται κανένας την Ελισάβετ!", "Ντροπή σας!" αρκέστηκε να πει η Φαίη. Διαβάστε παρακάτω...

Αναφορικά με τη συμφιλίωση Κοκκινάκη-Σπαλιάρα, οι συνεργάτες της εκπομπής είπαν όλο νόημα: "Ο Σπαλιάρας το πάει πολύ καλά! Έριξαν γέφυρες επικοινωνιακά και στρατηγικά! Θα βγούνε σε ένα μήνα και θα γελάνε! Πέρασε και η μέση του Σπαλιάρα, και ξετρελάθηκε που κέρδισε τον Αγγελόπουλο!" "5 χρονών!" είπε η Φαίη Σκορδά.

Η εκπομπή παρουσίασε και τους Έλληνες παίκτες που θα διαγωνιστούν ενάντια στους Τούρκους. "Ο Χρανιώτης, ο Μπο και ο Σπαλιάρας θα μείνουν εκτός!" αποκάλυψαν, με τις αντιδράσεις να διίστανται.

"Ο Ρουβάς και η Ζυγούλη φαντάζεστε να παντρευτούν εκεί, και να τους παντρέψει ο Σπαλιάρας;" είπαν χαριτολογώντας Φαίη και Θέμης.

Τα σχόλια συνεχίστηκαν για την Ειρήνη Κολιδά και τη νέα της δουλειά. "Δεν είναι και η Αρβελέρ να συζητάμε τόσο για αυτή!", και η Φαίη πρότεινε στην Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να φωτογραφηθεί και αυτή, ώστε να μην ξεχαστεί, όπως λέει ο "κακός" συνεργάτης της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι σφιχτό και στο… σηκώνει!» Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για τα οπίσθια και τα μαγιό Ζόζεφιν-Καγιά! Έπεσε το πλατό από τα γέλια! (Βίντεο)

«Έχω φάει κροκόδειλο, σκουλήκια και κατσαρίδες!» Απίθανες δηλώσεις από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! (Βίντεο)

«Ο γιος μου έγινε χάλια με τον τραυματισμό του Μάριου!» Απίστευτη αποκάλυψη του Μάκρου Σεφερλή για το Survivor! Η αινιγματική του απάντηση για επιστροφή στην τηλεόραση!