\"Άγιο είχα!\" Ξαφνιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη από τον πρωινό σεισμό! Η αγωνία της για την απεργία στα πλοία και οι συμβουλές ομορφιάς στις τηλεθεάτριες! (Βίντεο)

\

Μέσα στην τρελή χαρά εισήλθε στο πλατό της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.


Φορώντας ένα εντυπωσιακό φλοράλ σύνολο, καλησπέρισε το κοινό της και είπε, απευθυνόμενη στον Τάσο Τεριάκη, ξεκινώντας κατευθείαν με το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής της, και το σεισμό που συνέβη το πρωί:

"Ταρακουνήθηκαν σε αυτό το πλατό! Άγιο είχα, εγώ ευτυχώς δεν κατάλαβα το παραμικρό, ήμουν στην τράπεζα! Είμαστε και κοντά στη Ραφήνα, οπότε δικαιολογημένα έγινε πιο αισθητός ο σεισμός! Μπορείς να μου πεις τα πλοία μέχρι πότε θα μείνουνε δεμένα;" ρώτησε με φανερή προσμονή η Ελένη, η οποία προφανώς και θέλει να αποδράσει στην Άνδρο και αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η απεργία της ΠΝΟ της χαλάει τα σχέδια! Αμέσως μετά ζήτησε από τον συνεργάτη της να τη βοηθήσει με το ακουστικό και είπε: Διαβάστε παρακάτω...

"Εγώ να σας πω ότι ο Μάιος ήταν ένας καλός Μάιος. Εντάξει, ένα διήμερο βροχών είχαμε, φαντάζομαι ότι φτιάχνει ο καιρός, ελπίζω όταν θα απελευθερωθούν και τα πλοία στα λιμάνια!" αναφώνησε η Ελένη, και συνέχισε προτείνοντας στις τηλεθεάτριές της να προσέχουν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, και εξομολογούμενη το πώς η ίδια έχει καταφέρει να προστατεύεται από αυτές, ακόμη και στα πιο θερμά μέρη!

Αμέσως μετά, πήγε στους συνεργάτες της, εξηγώντας πόσο πολύ την ενθουσίασε το φόρεμα που φορούσε σήμερα, και ζήτησε από τη στυλίστριά της να της το βρει άμεσα, και πήγε σε διαφημίσεις. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι σφιχτό και στο… σηκώνει!» Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για τα οπίσθια και τα μαγιό Ζόζεφιν-Καγιά! Έπεσε το πλατό από τα γέλια! (Βίντεο)

«Έχω φάει κροκόδειλο, σκουλήκια και κατσαρίδες!» Απίθανες δηλώσεις από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! (Βίντεο)

«Ο γιος μου έγινε χάλια με τον τραυματισμό του Μάριου!» Απίστευτη αποκάλυψη του Μάκρου Σεφερλή για το Survivor! Η αινιγματική του απάντηση για επιστροφή στην τηλεόραση!