Survivor: Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σάρας Εσκενάζυ στο σημερινό αγώνισμα!

Survivor: Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σάρας Εσκενάζυ στο σημερινό αγώνισμα!
Σήμερα προβλέπεται να κοπεί η ανάσα! Ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει κι αυτούς που είχαν σταματήσει να βλέπουν Survivor...

Ελλάδα εναντίον Τουρκίας λοιπόν. Ένας αγώνας όχι και τόσο δύσκολος, σε εμπόδια, όμως το άγχος θα παίξει μεγάλο παράγοντα για την επίδοση των παικτών! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελλάδα όμως δεν θα το βάλει κάτω... θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Βέβαια, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και οι Τούρκοι παίκτες είναι επαγγελματίες αθλητές...Φυσικά στο Youweekly.gr σας γράψαμε αναλυτικό spoiler για το σημερινό επεισόδιο και το ποιος κερδίζει, αλλά δεν θα το αναφέρουμε εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να μάθουν! (Όποιος θέλει να μπει ΕΔΩ να το δει)

Σήμερα λοιπόν, με πολλές ατυχίες οι Έλληνες θα μείνουν αρκετά πίσω. Μία η Σάρα Εσκενάζυ θα πέσει πολύ άσχημα και άτσαλα στο νερό χάνοντας πολύτιμο χρόνο και από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα καθυστερήσει με μία πτώση που θα του χτυπήσει το πόδι. Το ατύχημα αυτό δεν θα είναι σοβαρό ώστε να του στερήσει την πορεία του στο αγώνισμα αυτό, απλώς στιγμιαία θα τον καθυστερήσει! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Η πρώτη φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη από τον Άγιο Δομίνικο! Απολαμβάνει το μπάνιο της πριν μπει στο Survivor!

Θα σας σπάσουν τα νεύρα σήμερα! Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των Τούρκων και οι γκριμάτσες! Αν είστε ευέξαπτοι μην κάνετε το «κλικ»!

«Σε ένα μήνα δεν θα τη θυμάται κανείς!» Τα καρφιά του Πρωινού για Ελισάβετ-Σπαλιάρα: «5 χρονών!» (Βίντεο)