Αλλαγές για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η δημόσια ανακοίνωση της παρουσιάστριας: \"Από την επόμενη εβδομάδα...\" (Βίντεο)

Αλλαγές για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η δημόσια ανακοίνωση της παρουσιάστριας: \

Η Ελένη μπήκε στο πλατό της και εξέφρασε το θαυμασμό της απέναντι στην εντυπωσιακή σήμερα Κατερίνα Ζαρίφη.


"Έβαλες τα κοραλλένια, τα σέξι;" αναφώνησε στην συνεργάτιδά της, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό για το ντύσιμό της.

Δεν δίστασε μάλιστα να τη φωτογραφήσει, όπως κάνει αυτή κάθε μέρα, ώστε να δώσει το φόρεμά της δώρο. "Πήρες χρώμα, είναι ωραίο, κράτησε το, είναι άλλο πράγμα! Αλλά και εσύ το κράτησες το μαλλί, Φωτεινή!" διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη δεν δίστασε να ανακοινώσει on air και την αλλαγή που προτίθεται να κάνει στην εκπομπή της από εβδομάδα, αφήνοντας το πάνελ στην έναρξη μόνο με κορίτσια! "Την άλλη εβδομάδα θέλω διήμερο έναρξη μόνο με γυναίκες. Να δω πώς θα πάει χωρίς άντρες. Θα αφήνει η μία την άλλη να μιλάει, ή θα γίνει χαμός;

Θέλω να δω πώς θα είμαστε μόνες 4 γυναίκες! Θα τα πούμε, ή δεν θα τα καταφέρουμε;" είπε η παρουσιάστρια, και η Φωτεινή έσπευσε να την καλοπιάσει, λέγοντας: "Πήγα στο σούπερμαρκετ και μου είπαν ότι δεν είμαι αδύνατη. Ενώ η Μενεγάκη, τι γυναίκα! Μια κατηγορία από μόνη της!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

«Διαφωνώ με αυτό με έγινε…» Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη κατακεραυνώνει το Survivor με το Ελληνοτουρκικό επεισόδιο! (Βίντεο)

Απίστευτα σκηνικά στο Πρωινό! Οι σπόντες Μποτρίνι-Σταμάτη, η εισβολή του Αρναούτογλου και οι αποκαλύψεις για τις ερωτικές ταινίες!

«Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο…» Βούρκωσε on air η Κλεοπάτρα Πατλάκη! Τι συνέβη; (Βίντεο)