\"Όχι! Όχι! Μη!\" Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Συνεργάτης της πήγε να γδυθεί στον αέρα! Απίστευτες ατάκες στο πλατό...(Βίντεο)

\

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο συνεργάτης της Γρηγόρης παρουσίασε έρευνα για τα πράγματα που μπορεί να πει ένας άντρας, όταν δει για πρώτη φορά μια γυναίκα γυμνή στο κρεβάτι.


Η κουβέντα δεν άργησε να παρεκτραπεί, με τις ατάκες του Γρηγόρη να κάνει τους ομοτράπεζούς του, να πιάνουν το κεφάλι τους, και την Ελένη να αναφωνεί: "Ωχ Θεέ μου. Πάλι καλά που προλάβαμε και σε δώσαμε!" αναστενάζοντας, ενώ δεν δίστασε να σηκωθεί και από τη θέση της, όταν ο συνεργάτης της πετούσε ατάκες που άγγιζαν τα όρια της υπομονή της.

Η ατάκα, δε, της Κατερίνας, ότι δεν μπορεί να φανταστεί γυμνό τον Μάκη στο κρεβάτι, προξένησε την έκρηξη του συνεργάτη της εκπομπής, ο οποίος επιχείρησε να βγάλει το πουκάμισό του στον αέρα, και την Ελένη να αναφωνεί: "Όχι, μη! Δεν έχω και διαφήμιση τώρα!" πιάνοντας το χέρι του! Δείτε όλα τα ευτράπελα στον αέρα της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είδα την φωτογραφία και…» Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τον τραυματισμό του και την πρώτη της αντίδραση (βίντεο)

Αποκλειστικό! Το ξέσπασμα της Ελισάβετ πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρησή της και η συζήτηση με τον Μάριο Πρίαμο!

Aποκάλυψη: Τι κρύβεται πίσω από τον Ελληνοτουρκικό αγώνα; Ο πραγματικός λόγος και ο ρόλος του Τούρκου παραγωγού!