Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη για τον Alpha και την εκπομπή! Η συζήτηση για τα βιογραφικά και η αντίδραση της Ζαρίφη...(Βίντεο)

Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη για τον Alpha και την εκπομπή! Η συζήτηση για τα βιογραφικά και η αντίδραση της Ζαρίφη...(Βίντεο)

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με τις συνεργάτιδές της.


Η Ελένη, αεράτη και εντυπωσιακή όπως κάθε μέρα, έκανε την είσοδό της στο πλατό, και απευθύνθηκε κατευθείαν στη γυναικοπαρέα των συνεργάτιδών της: "Τι καλά, σας άκουγα και έλεγα είστε τέλειες! Μην αρχίσουμε τα πού είναι η Ελένη; Έκανα μια αλλαγή στα ρούχα αλλά βρήκα το τέλειο! Το κόκκινο είναι χρώμα επιτυχίας για μένα! Πάντα πιάνει!" είπε η παρουσιάστρια, εξηγώντας την καθυστέρησή της, και συνεχίζοντας, τις ρώτησε:

"Έχει στείλει κανείς σας βιογραφικό; Μιλούσα με ένα νέο παιδί που μου έλεγε ότι το κάνει, και αναρωτιόμουν τι γράφεις μέσα! Άλλο η εμπειρία, άλλο τα σεμινάρια! Αυτό που μαθαίνεις εδώ μέσα, αντιστοιχεί σε σεμινάριο;" Διαβάστε παρακάτω...

"Εγώ αν δεν μιλήσω με τον καθένα προσωπικά, δεν μου λένε τίποτα τα βιογραφικά! Αυτό θυμάσαι, ή ότι μετά από ένα χρόνο από την κουβέντα μας παντρεύτηκες;" είπε στην Ελιάνα, όταν της επεσήμανε το περιστατικό με την παρουσιάστρια που τσέκαρε στο βιογραφικό της το ζώδιό της, όταν την πρωτογνώρισε!

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τη ρώτησε: "Τι μας λες για βιογραφικά; Να φοβόμαστε; Να φοβόμαστε;" "Όχι καλέ, τι είμαι εγώ, ο Alpha, να κάνω προσλήψεις-απολύσεις;" απάντησε η Ελένη χαλαρά. "Το λέω γιατί έχουμε κάνει ένα τέτοιο θέμα!" Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

"Όλα τα προσέχει κανείς σε μια συνέντευξη για δουλειά, και πρέπει να είναι η εμφάνιση πολύ προσεκτική" συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. "Δεν πρέπει να καπνίζεις" επεσήμανε η Ελιάνα, και η Ζαρίφη ξαναπετάχτηκε λέγοντας: "Δεν μου το έλεγες όταν γνώρισα την Ελένη;" "Τι λες τώρα Κατερίνα, πριν από 20 χρόνια" είπε η παρουσιάστρια και πήγε σε διαφημίσεις. Δείτε την έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πολλοί το άκουσαν, κανένας δεν το παρατήρησε! Η απίστευτη κοτσάνα του Αγγελόπουλου την ώρα που αγωνιζόταν ο Χρανιώτης! (Βίντεο)

Με αναπηρικό καροτσάκι στο «Πάμε Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια…

Είναι επίσημο! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται στις 29 Ιουνίου