Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Μιχάλη Μουρούτσου στην Λάουρα Νάργες! Η πρώην, το διαζύγιο και οι \"επιπλοκές\"...

Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Μιχάλη Μουρούτσου στην Λάουρα Νάργες! Η πρώην, το διαζύγιο και οι \

Έμειναν αρκετό διάστημα χώρια κι όμως ο έρωτάς τους δυνάμωσε!


Η Λάουρα Νάργες, λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι έμεινε μακριά από τον αγαπημένο της περίπου 3 μήνες, όμως εκείνος την θαύμαζε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Σκαι και την περίμενε καρτερικά να γυρίσει.

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε λοιπόν άκρως ανανεωμένη από τον Άγιο Δομίνικο και εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός πως ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν ήταν στο αεροδρόμιο για να την επισκεφθεί. διαβάστε παρακάτω...



Ο λόγος; Δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια και να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, ήθελε να την καλωσορίσει με τον δικό του, προσωπικό τρόπο.

Δημοσιεύματα, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο να έχει κάνει πρόταση γάμου και την Νάργες να την έχει αποδεχτεί και να σχεδιάζουν κιόλας τις πρώτες ετοιμασίες.

Όμως το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως το ζευγάρι δεν μπορεί να... ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ακόμα τουλάχιστον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και όχι μόνο αυτό... Ούτε καν έχει κάνει κίνηση να επισκεφτεί δικηγόρο για να διευθετηθεί το θέμα αυτό...



Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αναστασία Περράκη, πρώην σύζυγος του Μιχάλη, δήλωσε πως το παιδί της αντιμετώπισε πρόβλημα στο σχολείο με την σχέση αυτού και της Λάουρας. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με τον Μιχάλη, δεν θα σου πω τους λόγους, είναι πολύ προσωπικοί, αλλά δεν έχουμε μπει καν σε διαδικασία γαι το διαζύγιο, έχει παγώσει.

Είμαστε σε τυπική φάση, όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμη και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη! Θεωρώ ότι είναι καλά με τη Λάουρα, δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό, στο μόνο που μου πέφτει είναι η σχέση μου με το παιδί, από τη στιγμή που είναι χαρούμενο, μένω εκεί!

Ήρθε μια μέρα από το σχολείο, και είπε ότι ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor, ήρθε κλαίγοντας και λέγοντας γιατί να μου το πει αυτό, δεν είναι αυτή η μαμά μου, της το πέρασα ότι δεν έγινε και κάτι, και να μη δίνει σημασία, οι φίλες σου ξέρουν ποια είναι η μαμά σου, δεν το έβλεπε το παιχνίδι στο σπίτι μας!"

Άρα... μην βιάζεστε.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η απάντηση σε πρόταση που της έγινε…

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Παίρνει θέση για τις κατηγορίες που ακούγονται για την Βαλαβάνη και κατηγορεί την παραγωγή για το μοντάζ! (Βίντεο)

Έλενα Χριστοπούλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την είδηση χωρισμού από τον Πάνο Καλλίτση: «Κι έτσι ίσως να είναι…»