Survivor - Αποκάλυψη! Η παραγωγή προωθεί τους \"Διάσημους\" για τη νίκη... Τα κομμένα πλάνα και η αποκάλυψη παίκτη που αλλάζει τα δεδομένα!

Survivor - Αποκάλυψη! Η παραγωγή προωθεί τους \
Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιούμε και παραπάνω, πως η παραγωγή του Survivor κόβει και ράβει ότι θέλει να φανεί. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές, σε σημείο μάλιστα που μικρά λάθη στο μοντάζ ή αποκαλύψεις παικτών που έχουν αποχωρήσει, το αποδεικνύουν!

Μία αποκάλυψη όμως, ίσως άλλαξε τα δεδομένα και τους άδικους διαδικτυακούς καυγάδες που γίνονται. Γιατί μπορεί εσεις να έχετε χωριστεί σε στρατόπεδα και να "σφάζεστε" στα social media όμως αυτά που βλέπετε είναι τελείως διαφορετικά με αυτά που γίνονται και η παραγωγή ξέρει πολύ καλά με ποιον τρόπο θα προωθήσει αυτούς που θέλει χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. Διαβάστε παρακάτω...

Το τελευταίο περιστατικό που έφερε αναστάτωση, ήταν η μεγάλη ανατροπή στο αγώνισμα, που αρχικά κέρδισαν οι "Διάσημοι", μετά όμως από ένσταση των "Μαχητών", έπαιξαν ξανά το τελευταίο παιχνίδι και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Αυτή η κίνηση των "Μαχητών" και συγκεκριμένα από τον Κώστα μισθοφόρο σχολιάστηκε πολύ αρνητικά και εναντίωσε ένα μεγάλο μέρος του κοινού εναντίον τους!



Μία αποκάλυψη όμως, σήμερα, φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς αποδεικνύει πως η παραγωγή για τους δικούς της λόγους, θέλει να προωθήσει τους "Διάσημους". Δεν ξέρουμε αν αυτό το κάνει γιατί "πουλάνε" περισσότερο... Η συγκεκριμένη ένσταση σε αγώνισμα έχει γίνει πολλές φορές από την πλευρά των "Διάσημων" προς τους "Μαχητές" κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Γι'αυτό μπορεί να υπήρχε ένταση και να μην γνωρίζαμε γιατί συμβαίνει αυτό!



Την αποκάλυψη την έκανε η Λάουρα Νάργες στην Μελέτη, η οποία όταν την ρώτησε για το συμβάν είπε: «Όχι, δεν μας έκανε περίεργο αυτό! Έχει γίνει πάρα πολλές φορές το να παίξουμε κάποιο αγώνισμα από την αρχή! Κι εμείς το κάναμε αυτό! Οι κανόνες είναι λεπτοί, κι εμείς σαν ομάδα παρατηρούσαμε τα σκαλάκια που δεν είχαν πατήσει οι αντίπαλοι και ξαναπαίζαμε το αγώνισμα, απλώς τα έκοβε η παραγωγή στο μοντάζ. Συνέχεια γίνεται αυτό, απλώς εσείς το είδατε πρώτη φορά στην τηλεόραση! Είναι λογικό να το έκαναν οι Μαχητές αυτό, κι εμείς το είχαμε κάνει πολλές φορές, απλά δεν το είχαν δείξει! Συμβαίνει συνέχεια..» -Κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr απορούμε; Γιατί δεν το έδειξαν και άλλες φορές; Για να μην φανούν οι "Διάσημοι" οι κακοί; Και γιατί αποφάσισαν να το κάνουν τώρα; Επειδή αφορούσε Αγγελόπουλο; Δεν ξέρουμε...Για σκεφτείτε....



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν! Η Λάουρα Νάργες «άδειασε» τους Διάσημους και υποστηρίζει τον μισθοφόρο για την επανάληψη του αγωνίσματος: «Κι εμείς το είχαμε κάνει, αλλά….» (Βίντεο)

«Εγώ ουδέποτε είπα ότι…» Η οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου στην Ελένη Μενεγάκη! Τι απαντά στην παρουσιάστρια;

«Πήξαμε στη μ%#$#ία,τύφλα να χει το γ$@#$#%σι!» Απίστευτες βωμολοχίες από τον Γιώργο Λιάγκα! Τον ξέσκισαν στα «Αποκαλυπτικά»: «Είναι μισογύνης!»