Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά πρώτη φορά για τη γυμνή φωτογραφία της Χρηστίδου: \"Μilf είναι η Σίσσυ! Οι φαντασιώσεις είναι δημιουργημένες...\" (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά πρώτη φορά για τη γυμνή φωτογραφία της Χρηστίδου: \

Πριν από λίγες μέρες ο Θοδωρής Μαραντίνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου θέλοντας έτσι να της πει «Χρόνια πολλά»!


Σε αυτή τη φωτογραφία της γυναίκας του τα hashtags που είχε βάλει ο Θοδωρής, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια! Δείτε την εν λόγω φωτογραφία με τα "ιδιαίτερα" hashtags παρακάτω:



Happy name day to my mermaid...!!! #iloveyou #enaemeis #girnakiaptinalliligo#hot#naked#mymilf #4everandever #tixerosofotografos


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) στις






Για αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Happy day και είπε: «Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία γιατί ήταν μία ωραία φωτογραφία και την είχα ξεχάσει και την θυμήθηκα και την χρησιμοποίησα για να της πω «Χρόνια Πολλά»! Τα hashtags μου αν με ακολουθείτε, θα δείτε ότι έχουν μία δόση χιούμορ...» και συνέχισε αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό milf που χρησιμοποίησε και έκανε τον μεγαλύτερο ντόρο:

«Μα milf είναι η Σίσσυ! Οι φαντασιώσεις είναι δημιουργημένες εδώ και καιρό, δεν χρειάζεται να τις δημιουργήσω εγώ...»!

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το πως αντέδρασε η Σίσσυ εκείνος είπε πως η ίδια επειδή τον ξέρει καλύτερα από όλους και ξέρει ότι κάνει πλάκα και χιούμορ γέλασε χωρίς να μπει στη διαδικασία να πει κάτι παραπάνω! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο (Photo)

Survivor – Διαρροή: Άσχημα τα πράγματα για την Βαλαβάνη και ο παίκτης που θα μείνει…εκτός αγωνίσματος! Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Ποιος Αλβάρο; Δείτε τον κούκλο άντρα που έκλεψε την καρδιά της Αθηνάς Ωνάση! (Photos)