Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντάνο από τους συνεργάτες του στην παραλία! Πώς θέλει τη γυναίκα, και το μήνυμα που δεν έδειξε η παραγωγή...(Βίντεο)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντάνο από τους συνεργάτες του στην παραλία! Πώς θέλει τη γυναίκα, και το μήνυμα που δεν έδειξε η παραγωγή...(Βίντεο)

Στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν συνεργάτες του Ντάνου, στην παραλία της Σκιάθου, στην οποία μάθαινε θαλάσσιο σκι τους παραθεριστές. Οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβησαν ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες.


"Είμαστε φίλοι με τον Γιώργο, σχεδόν έχουμε δουλέψει μαζί, είναι πολύ καλό παιδί, βιοπαλαιστής, δραστήριος, αληθινός. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στη ζωή του.

Σαν έφηβος ήταν πολύ δραστήριος. Έκανε πολλές δουλειές την ίδια στιγμή, μέχρι και τρεις δουλειές την ημέρα. Ήταν πολύ καλός, γιατί έχει πάθος με τη δουλειά, είναι πολύ υπομονετικός, και αν δεν μάθει τον μαθητή να κάνει θαλάσσιο σκι, δεν τον βγάζει έξω, έχει πολύ πείσμα! Διαβάστε παρακάτω...

Με τις γυναίκες τα πήγαινε αρκετά καλά, δεν ήταν και Καζανόβας, εντάξει, είχε κάποιες σχέσεις, δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος να παντρευτεί. Είναι δύσκολος στη συμβίωση. Και ποιος δεν θέλει τη γυναίκα ωραία, να ξέρει να μιλάει σωστά, να είναι νοικοκυρά. Τρώει πολύ και από όλα. Δεν τρώει αυγά τηγανητά. Έχει βοηθήσει συγκεκριμένα έναν ηλικιωμένο που μπατάρισε η βάρκα οτυ μέσα στο λιμάνι, και κολύμπησε μέσα στο χειμώνα 200 μέτρα και τον βοήθησε.

Το μήνυμα που του έστειλα ήταν ή ταν ή επί τας. Ή νικητής ή να μην έρθει στη Σκιάθο! Δεν τα έχουν πειράξει τα μηνύματα, το πρώτο δεν το έπαιξαν, και από το δεύτερο έπαιξαν το 1/3 από όσα του έγραφα!" είπε, δείχνοντας και το σωσίβιο που συνήθιζε ο να φορά ο Ντάνος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Η χαρά του Ντάνου! Δείτε πως πέρασαν οι Διάσημοι κάνοντας water sports (Βίντεο)

Survivor: Ολόγυμνος ο Σπαλιάρας στην παραλία! Τα πέταξε όλα και… H απίστευτη αντίδραση των συμπαικτών του (βίντεο)

Survivor: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το απίστευτο έπαθλο! Μεγάλη η απογοήτευση της χαμένης ομάδας… (Βίντεο)