Ο ηγούμενος Ιωσήφ από τη Σκιάθο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το τάμα του Ντάνου και την εικόνα που έκανε δώρο στο μοναστήρι! (Βίντεο)

Ο ηγούμενος Ιωσήφ από τη Σκιάθο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το τάμα του Ντάνου και την εικόνα που έκανε δώρο στο μοναστήρι! (Βίντεο)

Οδοιπορικό στη Σκιάθο έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρέθηκε στα αγαπημένα μέρη του Γιώργου Αγγελόπουλου.


Στην κάμερα του "Φτιάξε καφέ" μίλησε και ο ηγούμενος της Μονής Ευαγγελιστρίας πατέρας Ιωσήφ, όπου ο Ντάνος έχει αφιερώσει και μία εικόνα, προβαίνοντας σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παίκτη των Διάσημων.

"Θα σας πω για την εικόνα, όπως και πολλοί άλλοι προσκυνητές, έτσι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αγαπητός μου φίλος σαν περιστατικό τάματος έχει κάνει ένα τάμα, μια δωρεά εικόνας της Παναγίας της Εικονίστριας, η οποία είναι και πολιούχος στη Σκιάθο. Διαβάστε παρακάτω...

Άξιζε 2500 ευρώ, και γράφει το όνομά του από πίσω, και του αδερφού του, και βρίσκεται στο νάρθηκα του ναού προς προσκύνηση. Είναι θαυματουργή η Παναγία η Εικονίστρια, έχει κάνει πολλά θαύματα! Είναι η πίστη του κάθε ανθρώπου, προσεύχομαι για όλους!" ανέφερε ο ιερωμένος. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Η χαρά του Ντάνου! Δείτε πως πέρασαν οι Διάσημοι κάνοντας water sports (Βίντεο)

Survivor: Ολόγυμνος ο Σπαλιάρας στην παραλία! Τα πέταξε όλα και… H απίστευτη αντίδραση των συμπαικτών του (βίντεο)

Survivor: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το απίστευτο έπαθλο! Μεγάλη η απογοήτευση της χαμένης ομάδας… (Βίντεο)
TAGS