Έγκυος η Όλγα Φαρμάκη; Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου στα social media που προκάλεσε απορίες! Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του, Κώστας Φραγκολιάς! (Βίντεο)

Έγκυος η Όλγα Φαρμάκη; Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου στα social media που προκάλεσε απορίες! Όσα αποκάλυψε ο κολλητός του, Κώστας Φραγκολιάς! (Βίντεο)

Είναι έγκυος η Όλγα Φαρμάκη; Ένα Instagram Story από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε μαγαζί με μωρουδιακά είδη, και τη λεζάντα "Τα πρώτα του ψώνια" άφησε πολλά να εννοηθούν!


Τα δύο μοντέλα είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο, και πρόσφατα το μοντέλο είχε παραδεχτεί ότι το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι πιθανό.

Στο Happy Day σχολίασαν το γεγονός. "Δεν γνωρίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, του είπα καλοτάξιδο! Μπορεί και το παιδί να με τρόλαρε, ήταν μαζεμένος! Μου είπε το παιδί ένα ευχαριστώ, αλλά έχω μια υποψία, επειδή είναι και λίγο χαβαλές, ότι μπορεί να μου έκανε πλάκα! Αν ήταν η Γωγώ, δεν θα ανέβαζε ο Δημήτρης μωρουδιακά" είπε ο κολλητός του, Κώστας Φραγκολιάς, απαντώντας και στις υποψίες της Σταματίνας ότι ενδέχεται η αδερφή της Όλγας, Γωγώ, να είναι σε ενδιαφέρουσα. Διαβάστε παρακάτω...

Δημήτρης Παπανώτας και Σταματίνα επιβεβαίωσαν ότι ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια. "Εμένα μου ζητούσε να του δείχνω τις κόρες μου, και με την ανιψιά του ήταν πολύ τρυφερός" αποκάλυψε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor – trailer: Τι θα συμβεί στο αγώνισμα για την ασυλία! Η μεγάλη ένταση και η αποχώρηση… (Βίντεο)

Βίκυ Χατζιβασιλείου! Ακόμη και με τον γύψο δεν χάνει το σεξαπίλ της! Με καροτσάκι στο κανάλι…

Είναι μαζί ή όχι; Η αινιγματική απάντηση της Courtney για τα κοσμήματα, και η έμμεση αναφορά στον Χρήστο Μάστορα! (Βίντεο)