Γάμος Δούκισσας Νομικού: Οι τρυφερές ευχές των γονιών της και του Σάββα Θεοδωρίδη στο ζευγάρι! Τι είπαν οι λαμπεροί καλεσμένοι on camera!

Γάμος Δούκισσας Νομικού: Οι τρυφερές ευχές των γονιών της και του Σάββα Θεοδωρίδη στο ζευγάρι! Τι είπαν οι λαμπεροί καλεσμένοι on camera!
Η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στη Μύκονο, και τα "Αποκαλυπτικά" ήταν εκεί. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν τόσο ο πεθερός της Δούκισσας και πατέρας του γαμπρού, Σάββας Θεοδωρίδης, όσο και η Έλλη Στάη, και η Μαριάννα Λάτση, και άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι.

Ο γαμπρός συνοδεύτηκε στο χώρο της τελετής από τον Σωκράτη Κόκκαλη, και η Δούκισσα με τον πατέρα της. Η Δούκισσα φίλησε πρωτα τον Σωκράτη Κόκκαλη από σεβασμό και μετά τηνπεθερά της, Ελένη Κόκκαλη. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πραγματικά δρακόντεια. Διαβάστε παρακάτω....

Οι γονείς της Δούκισσας ευχαρίστησαν για τις ευχές, και ο Σάββας Θεοδωρίδης επίσης ευχαρίστησε θερμά το συνεργείο του Έψιλον. "Πάντα όλοι μιλούσαν με καλά λόγια για μένανε. Είστε ευγενείς και προσηνείς!" είπε συγκινημένος ο πατέρας του γαμπρού.

"Η ευχή είναι να έιναι πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!" είπε η Έλλη Στάη, ενώ η Μαριάννα Λάτση είπε: "Ο γιος μου έφυγε, είναι μικρός αυτός. Οι μαμάδες έχουν αδυναμία στοςυς γιους. Τα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα. Να στε καλά!" είπε, απαντώντας στις ευχές για την κόρη της, Εριέττα. Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το γάμο στο βίντεο που ακολουθεί:


Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του συνεργείου του Έψιλον και συνεργατών της Ελένης Φουρέιρα! Απίστευτη έκρηξη του Μένιου Φουρθιώτη on air!


Για πρώτη φορά: Η καυτή φωτογραφία του Ντάνου που αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού! Ανέβηκε η θερμοκρασία στο πλατό της εκπομπής!

«Να μην περνάμε τον κόσμο για ηλίθιο!» Άγριο κράξιμο του Μένιου Φουρθιώτη στην Ελένη Μενεγάκη! Τα πλάνα που «αδειάζουν» την παρουσιάστρια!