Γνωστός Έλληνας χώρισε και πήγε μόνος του στον γάμο της Δούκισσας Νομικού! Δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι...

Γνωστός Έλληνας χώρισε και πήγε μόνος του στον γάμο της Δούκισσας Νομικού! Δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο, στο νησί των Ανέμων όπου και γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια!


Καλεσμένοι σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα του ζευγαριού βρέθηκαν καλεσμένοι συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού αλλά και πρόσωπα της showbiz!

Μεταξύ άλλων, τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω στην Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι είναι ζευγάρι και, μάλιστα, έκαναν εκεί την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, ωστόσο ένας γνωστός κύριος μπορεί να έδωσε το παρόν, χωρίς όμως να συνοδεύεται από την σύζυγό του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Πάνο Καλλίτση, ο οποίος πήγε στη Μύκονο χωρίς την Έλενα Χριστοπούλου.

Αυτή η μοναχική του εμφάνιση πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού όπως ήθελαν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό του, μετά από έξι χρόνια γάμου, από την σύζυγό του.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Καλλίτσης έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελούσε συνεχώς, ενώ στην εκκλησία στέκονταν δίπλα στην Μαριέττα Χρουσαλά. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης! Ανατροπή στην ασυλία… (Βίντεο)

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόλις είδε τους γονείς της! Δεν μπορούσε να ηρεμήσει! (Βίντεο)

Survivor: Απίστευτη συγκίνηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο βλέποντας την μητέρα! Από την άλλη εκείνη, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει! (Βίντεο)