Survivor Πανόραμα: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάρας Εσκενάζυ μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάρας Εσκενάζυ μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης! (Βίντεο)

Καθώς φτάνουμε προς τον μεγάλο τελικό του Survivor, οι εξελίξεις είναι πιο γρήγορες και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές αλλαγές.


Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και ακόμη μία αποχώρηση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ και τελικά, η Σάρα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από την σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, παρακολουθήσαμε τις πρώτες δηλώσεις της Σάρας!

H πρώην παίκτρια των Μαχητών τόνισε, μεταξύ άλλων: "Αποχώρησα από το Survivor, αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων, έχω πάρα πολλές εμπειρίες ζωής, έμαθα να ζω με πολύ απλά πράγματα, έχω πάρει πολλά μαθήματα για την κανονική μου ζωή! Αν με ρωτούσε κάποιος αν θα το ξαναέκανα, σίγουρα θα ερχόμουν με μεγάλη χαρά! Είμαι πολύ τυχερή που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα σχεδόν μέχρι το τέλος, ένιωθα πολύ κοντά και με τη γιαγιά την οποία δυστυχώς την έχω χάσει από τη ζωή εδώ και ενάμιση χρόνο, γι'αυτό και τις αφιέρωνα τις νίκες μου όταν έδειχνα πάνω στον ουρανό!", δήλωσε μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της και συνέχισε:

"Αν έπρεπε να επιλέξω έναν νικητή για το survivor θα έλεγα τον Κώστα, γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, με έχει στηρίξει, ήταν ο μπαμπάς μας, έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει, είναι έξυπνος, είναι λογικός, δοτικός, θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους, έχει χιούμορ...", είπε κι έκλεισε τις δηλώσεις της η Σάρα Εσκενάζυ! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Γιώργος Χρανιώτης συναντήθηκε με πρώην παίκτη του Survivor! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που είδε…

Survivor αποκάλυψη! Αυτός είναι ο παίκτης που θα κερδίσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! (Βίντεο)

Survivor SPOILER! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας & αυτή είναι η τελική τετράδα!