\"Την είδα πριν δύο εβδομάδες και μου είπε...\" Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαιώνει τον χωρισμό Ελληνίδας τραγουδίστριας...

\
Στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" μιλούσαν για το χωρισμό της Ελένης Χατζίδου από τον Άρη Σοϊλέδη, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την τραγουδίστρια δύο εβδομάδες πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση:

"Εγώ την είδα και της λέω δύο εβδομάδες πριν πότε θα φάμε κουφέτα και μου λέει ποια κουφέτα; Της λέω βλέπω φωτογραφίες σας στο Instagram, περνάτε καλά σουβλίσατε και μαζί και μου λέει "Όχι!. Της λέω δυο -τρεις μέρες μετράνε αυτά και θα τα ξαναβείτε, και μου ξαναλέει "Όχι". Καλά, εγώ πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούν γιατί είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι! Μήπως δεν έπρεπε να το πω; Δεν ξαναλέω τίποτα!" αποκάλυψε η παρουσιάστρια, επιβεβαιώνοντας και η ίδια τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το τόλμησε! Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει πρώτη φορά το πραγματικό της κορμί! Ανέβασε φωτογραφία με μαγιό στο Instagram!

Φωτεινή Αθερίδου: Αποχαιρέτισε την «Μουρμούρα» – Το «αντίο» της στο Instagram…

Αγγελική Δαλιάνη: Ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης