\"Άσε μας ρε...!\" Η ερώτηση του ρεπόρτερ που εκνεύρισε τον Δήμο Βερύκιο! Οι σπόντες του on air στην Ελένη Τσολάκη!

\
O Αlpha μοιάζει κανάλι που βράζει, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Οι μέτριες επιδόσεις του προγράμματος του σταθμού τη σεζόν ππου φτάνει στο τέλος της, αναμένεται να φέρει σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα του χρόνου. Τα "Αποκαλυπτικά" συνάντησαν τον αντιπρόεδρο του σταθμού, Δήμο Βερύκιο, και του ζήτησε να τοποθετηθεί για τις αλλαγές που αναμένονται.

"Εγώ είμαι ρεπόρτερ, γυρίζω και μυρίζω! Τι ενδιαφέρει εσάς όλους; Τίποτα δεν ενδιαφέρει και να αφήσετε το παραμύθι ότι μεταξύ μας αλληλοενδιαφερόμαστε! Ο κόσμος έχει βάσανα και ασχολείται με αυτά, όχι με το δικό μας καλλιαρντό! Άσε μας ρε Γιώργο, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!" είπε, όταν ερωτήθηκε για τις εκπομπές που θα συνεχίσουν στον σταθμό. Διαβάστε παρακάτω..

Άλλωστε, ακόμη και στο Happy Day έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες μονοψήφια νούμερα! Στην εκπομπή προβλήθηκε και αινιγματική δήλωση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day, για κάτι που επίκειται στις 16 Σεπτέμβρη, στη ζωή της Ελένης Τσολάκη. Η ίδια δεν σχολίασε τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Alpha, και εκείνος δεν αποκάλυψε περισσότερα! Τώρα, μιλούσε για τον γάμο της παρουσιάστριας, μιλούσε για κάποια εκπομπή που (ακούγεται ότι) θα αναλάβει, άγνωστο! Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:



Θα μας τρελάνει! Δείτε το κορμί της Αγγελικής Ηλιάδη, χωρίς κανένα φίλτρο! Ένας λόγος να την «μισήσουμε»…

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι η ζωή της και στην πραγματικότητα τόσο… «τέλεια» όσο φαίνεται στο Instagram; Η απάντηση της θα σας εκπλήξει!

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη του Μπο: «Ήρθα κοντά με τον Ντάνο γιατί…»