Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Τα πρώτα της λόγια και η \"συγγνώμη\" στον Αγγελόπουλο... (Βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Τα πρώτα της λόγια και η \
Υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η σημερινή αποχώρηση έγινε σύμφωνα με την λίστα που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού! Διαβάστε παρακάτω...

το Youweekly.gr φυσικά πριν το επεισόδιο σας είχε ενημερώσει για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, έτσι κι έγινε λοιπόν! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σύμφωνα με την λίστα, αποχωρεί από το Survivor...

Μεγάλη συγκίνηση για την αποχώρηση της νεαρής αθλητικογράφου, ειδικά από τον Γιώργο Αγγελόπουλο που ήταν συμπαίκτες τόσους μήνες. Η ίδια, δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια της, ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά για την στήριξη και τις στιγμές που πέρασαν μαζί, αλλά και τον κόσμο που την στήριξε...H ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της και την συναισθηματική της φόρτιση.... Εντύπωση έκανε σε όλους πως όταν έφυγε, ζήτησε συγγνώμη για όλα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, για ότι έκανε... Πραγματίκά μπράβο της! Αυτό δείχνει ότι οι δύο παίκτες τώρα που είχαν μείνει μόνοι τους, κατάλαβαν πολλά! Ο Ντάνος από την άλλη συγκινημένος την αγκάλιαζε μιας και πλέον είναι μόνος του στην καλύβα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρη την πρώτη μάχη στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Ποιος κερδίζει; (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: «Δεν μου έλεγε ούτε καλημέρα» Ο Γιώργος Χρανιώτης καρφώνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Όλα όσα αποκάλυψε για την συμπεριφορά της στο παιχνίδι (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Γιώργος Χρανιώτης «αδειάζει» δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Ήθελε από την αρχή να κερδίσει!» Για ποιον λόγο υπήρχε κόντρα με τον Ντάνο; (Βίντεο)