Συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου κατακεραυνώνει Ηλιάκη και Συνατσάκη: \"Μου είναι αντιπαθείς και αδιάφορες\"

Συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου κατακεραυνώνει Ηλιάκη και Συνατσάκη: \

Μια ακόμη συνέντευξη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, έδωσε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.


Είπε ότι: "Ο Θέμης είναι πραγματικός μου φίλος, ένας από τους ελάχιστους που έχω στο χώρο. Μου τηλεφώνησε τον Απρίλιο του 2016 και μου είπε πως το φθινόπωρο θα γινόταν μια πρωινή εκπομπή στο Epsilon με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και με ήθελε μαζί του".

Και συνέχισε: "Στην πορεία, όμως, άλλαξαν τα πράγματα και μου ανακοίνωσε πως την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής τηλεοπτικά. Πολλές φορές είχα πάρει το μέρος της, διότι θεωρούσα πως έχει δεχτεί έναν αναίτιο πόλεμο από τα media. Αν μου έλεγες να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν μου είναι συμπαθής, ή τη Μαίρη Συνατσάκη, που μου είναι αδιάφορη, δεν θα έλεγα “ναι”". Διαβάστε παρακάτω...

Τώρα που θα τελειώσει η εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω η Τζωρτζέλα θα αναλάβει τρίωρη καθημερινή πρωινή εκπομπή. "Μόλις μου έγινε η πρόταση, δέχτηκα με χαρά. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο ποικίλης ύλης που θα προβάλλεται 11.00 – 14.00 και θα έχει τον τίτλο Μάτσες Μούτσες. Είναι μια δική μου έκφραση, παράφραση από το γνωστό “ματς μουτς”, δηλαδή φιλάκια, που χρησιμοποιώ καθημερινά! Νονός είναι ο Θέμης Μάλλης και είναι ένας πολύ γλυκός τίτλος που μου ταιριάζει απόλυτα".


Τέλος η Τζωρτζέλα έχει δηλώσει πως θα της άρεσε να αλλάξει θέση, και να πάει πίσω από την κάμερα, κάποια στιγμή. "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε παρουσιάστρια ούτε πανελίστρια. Είμαι δημοσιογράφος και κάποια στιγμή, όταν το επιλέξω εγώ, θα βρεθώ και πίσω από τις κάμερες, σε μια άλλη θέση".

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Νέο ζευγάρι στη showbiz: Αυτό το ζευγάρι σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Ο Γιάννης Βαρδής δίνει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του! Η συγκίνηση για τον πατέρα του! (Βίντεο)

Το live βίντεο του Μάριου Πρίαμου που «έριξε» το instagram! Το μήνυμα που έστειλε στους fans του… (Βίντεο)