Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Κονομάτε από εμένα, δεν με ενδιαφέρει!" Όλη η αλήθεια για τον καυγά του Γιώργου Αγγελόπουλου με την παραγωγή

News 17.07.2017 12:51
Follow us on Google News

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του νικητή του Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, και η αιτία δεν είναι η νίκη του στο παιχνίδι αλλά ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε λίγες μέρες μετά τον τελικό.

Αλλά ας περάσουμε σιγά σιγά στο ζουμί της υπόθεσης, μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία καθώς γνωρίζεται πως το Youweekly.gr παρακολουθούσε και εξαντλούσε κάθε ρεπορτάζ όσον αφορά το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. διαβάστε παρακάτω...Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένας άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και των ανθρώπων της παραγωγής καθώς ο παίκτης, μετά την νίκη του στο παιχνίδι έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα για να εμφανιστεί και στο Survivor Πανόραμα αλλά και σε κάποιες άλλες εκπομπές του καναλιού.

Η παραγωγή λοιπόν του είπε πως θα μείνει Αθήνα, με τους συγγενείς του, σε δωμάτιο ξενοδοχείο το οποίο θα επιλέξει εκείνος και φυσικά τα έξοδα θα τα αναλάμβαναν εκείνοι κι έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα έκλεισε όχι απλά ένα δωμάτιο αλλά σουίτα σε πανάκριβο ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού! Και μάλιστα σουίτα όχι μόνο για εκείνον αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς του, κάνοντας και χρήση όλων των υπηρεσιών υψηλού κόστους που διέθετε το ξενοδοχείο!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παραγωγής, η οποία του έκανε έντονες παρατηρήσεις! Η αντίδραση του Ντάνου ήταν άμεση, επιθετική και ψωνίστικη! Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως γύρισε και απάντησε προς τα μέλη της παραγωγής πως «Κονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση!».

Το Youweekly.gr μετά από εξονυχιστικό ρεπορτάζ σας αποκαλύπτει πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, είναι όλα παραφιλολογίες. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με πολύ κοντινό του άνθρωπο, ο ίδιος μας αποκάλυψε πως η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την παραγωγή είναι άριστη.

Ο Σκιαθίτης εκτιμά την παραγωγή και ξέρει πως η συμπάθεια και η αγάπη που του έχει ο κόσμος οφείλεται κατά ένα τεράστιο μέρος σε εκείνους και σε όσα έβγαζαν προς τα έξω μέσα από το Survivor!

Άλλωστε, είναι έξυπνος και γνωρίζει πολύ καλά πως το να τα έχει καλά με το κανάλι και την παραγωγή του παιχνιδιού τον ωφελεί αρκετά, οπότε μια καλή συνεργασία αποφέρει κέρδη και στην μία πλευρά και στην άλλη...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα πάθετε πλάκα! Βίντεο από το εσωτερικό του ξενοδοχείου που μένει η Λάουρα Νάργες στις διακοπές της

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το πρόσωπο που αντικαθιστά την Ελένη Τσολάκη στο «Happy Day»

Στάθης Ψάλτης: Βιβλίο που τον καίει! Τα μυστικά της ζωής του που αποκαλύπτονται

 

Share