Λιώσαμε! Δείτε την Αγγελική Δαλιάνη με φουσκωμένη κοιλίτσα! Όσα αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της! (βίντεο)

Λιώσαμε! Δείτε την Αγγελική Δαλιάνη με φουσκωμένη κοιλίτσα! Όσα αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της! (βίντεο)
Καλεσμένη στο Summergram βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αγγελική Δαλιάνη. Η γλυκύτατη ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα, μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της, και μίλησε για την πλέον ευτυχισμένη περίοδο που διανύει στη ζωή της, και το μωράκι που αναμένει να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

"Είναι καλοκαίρι, και για να το σώσω λιγάκι, να μη φαίνομαι σαν πρησμένη, λέω βάλε τα κοντά! Λες έγκυος είμαι, δεν θα με πει κανείς χοντρή, αλλά υπάρχει η αγωνία να χάσεις τα κιλά. Στους 6-9 μήνες επανέρχεται το σώμα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κίλα, μέχρι στιγμής έχω πάρει καμιά 10ρια κιλά, αλλά έχω ακόμη μέχρι το Νοέμβριο που γεννάω. Διαβάστε παρακάτω...

Μου έχουν πει ότι απλά φαίνομαι λίγο παχουλούλα στη σκηνή, φοράω και ένα πιο ριχτό φόρεμα. Τώρα μπαίνω ακριβώς στον 6ο μήνα. Μετά τον 3ο μήνα ειναι η ιδανική περίοδος!" είπε η ηθοποιός, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε τηλεφωνικά για το πώς διανύει η Αγγελική τους μήνες της εγκυμοσύνης της. Δείτε τι ειπώθηκε στο απόσπασμα που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: