\"Η Μπεκατώρου είναι άξεστη και απαράδεκτη!\"- Κεραυνοί πασίγνωστης Ελληνίδας για τη παρουσιάστρια! (Βίντεο)

\
Συνέντευξη στο LaBiriBiri παραχώρησε η Ραχήλ Μακρή, η οποία δεν δίστασε να ρίξει για ακόμη μια φορά τα καρφιά της στη Μαρία Μπεκατώρου.

"Ψωνίζω από πανηγύρια, το ευχαριστήθηκα, οι φτωχοί από τα πανηγύρια ψωνίζουν και εμένα η μητέρα μου από εκεί ψώνιζε, και από τις λαϊκές αγορές. Θα πήγαινα στην Μενεγάκη καλεσμένη. Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στη Μαρία Μπεκατώρου. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη. Χωρίς να με γνωρίζει, και έπαιζε το συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να τη γνωρίζω. Δεν θα της έλεγα τίποτα αν την έβλεπα από κοντά, γιατί να της πω, δεν με ενδιαφέρει! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μπογδάνος έβγαλε μια αλαζονεία υπέρτατη, μία απαράδεκτη στάση, προκαλούσε εκνευρισμό στον κόσμο ως δημοσιογράφος. Τη λέω την ηλικία μου, είναι τρομακτική, έγινα 44 ετών!" είπε η πολιτικός. Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έντονος εκνευρισμός του Στέλιου Χανταμπάκη on air με το λάθος στην πρεμιέρα της εκπομπής του! Η ερώτηση που τον ενόχλησε και η δημόσια συγγνώμη στο κοινό! (βίντεο)

Η καλή νοικοκυρά Χριστίνα Μπόμπα! Δείτε τι μαγείρεψε στον Σάκη Τανιμανίδη!

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τον Πάνο Αργιανίδη και το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό! Αποκλείεται να τον αναγνωρίσετε και να καταλάβετε ποιος ήταν ο Πάνος Αργιανίδης!