Αποκλειστικό! Η δεύτερη επώνυμη που είπε το μεγάλο \"ναι\" στο Survival του Έψιλον! Είναι τραγουδίστρια και είναι η....

Αποκλειστικό! Η δεύτερη επώνυμη που είπε το μεγάλο \
Το Survival, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον έχει αρχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και οι επώνυμοι από εκεί που γυρνούσαν το κεφάλι έχουν αρχίσει να το βλέπουν με άλλο μάτι...

Μετά τον Γιώργο Μανίκα που ήταν η απόλυτη έκπληξη για το ριάλιτι, αφού περιμέναμε ότι θα τον δούμε στο Survivor του ΣΚΑΙ...Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ωστόσο, αναφέρουν πως το κανάλι έδωσε τα χέρια και με άλλη μία επώνυμη που θα μπει στην ομάδα των "Διάσημων' στην Κουρούτα. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι γνωστή, είναι τραγουδίστρια, είναι σέξι, είχαμε ξανα ακούσει το όνομα της για την συμμετοχή ριάλιτι και συγκεκριμένα στον ΣΚΑι... Όμως έκανε στροφή τελευταία στιγμή και θα πάει Έψιλον.

Ο λόγος για την...Ελευθερία Ελευθερίου η οποία έδωσε τα χέρια και είναι η επόμενη που μπαίνει στο Survial. Αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον...Δείτε εδώ πόσα λεφτά θα παίρνουν οι επώνυμοι!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Nυχτοπερπατήματα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Μισόκαλο! Η φωτογραφία από την έξοδο τους και το μήνυμα της παρουσιάστριας!

Ακομπλεξάριστη! Η Νανά Παλαιτσάκη ποζάρει με μπικίνι στα 53 της χωρίς ρετούς και τρελαίνει κόσμο!

Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα: «Μόλις γύριζαν την πλάτη τους εμείς…»