Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει το σώμα της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram...

Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει το σώμα της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram...

Μπορεί να βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μαριέττα Χρουσαλά όμως, προς έκπληξη όλων, η κοιλιά της παραμένει επίπεδη!


Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πελαργό και μοιράζεται τα όσα όμορφα ζει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να χαλαρώνει ακούγοντας το αγαπημένο της τραγούδι, ενώ παράλληλα μας δείχνει την κοιλίτσα της η οποία εξακολουθεί να μη φουσκώνει. Δείτε το βίντεο που ανήρτησε παρακάτω:



Excited wearing my @sunderwater_swimwear listening to my favorite song #happy#vacation#greece#loveit#sunderwater @__actandreact__


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τελευταία εκπομπή για τα «Αποκαλυπτικά» σήμερα! Η διαφορετική έναρξη, τα κλάματα και τα συγκινητικά λόγια του Μένιου Φουρθιώτη (Βίντεο)

Full in love! Κατάθεση ψυχής από αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό: «Βρήκα τον άντρα της ζωής μου και θα μείνω μαζί του για πάντα…»

Όνομα – κόλαση στο «Nomads»! Η συμμετοχή ξανθιάς καλλονής στο παιχνίδι που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον