Για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε Κοκκίνου - Μπόγρης...

Για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε Κοκκίνου - Μπόγρης...
Η ανακοίνωση τις μεταγραφής του Γιώργου Μπόγρη, άρα η μόνιμη επιστροφή του στην Ελλάδα θεωρήθηκε από πολλούς η ιδανική εξέλιξη στην σχέση του με την Ελλη Κοκκίνου.
Τελικά συνέβη το αντιστρόφως αντίθετο, αφού το ζευγάρι χώρισε. Ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού τους;

Εκείνος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, νιώθει πλέον πώς είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Δεν τον πείραζε καθόλου το γεγονός της διαφοράς ηλικίας με την τραγουδίστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν μάλιστα έτοιμος να προχωρήσουν μαζί στο επόμενο βήμα και να έρθει ένα παιδί. Κατάσταση που όμως έβρισκε τελείως αντίθετη την τραγουδίστρια. Και που βέβαια όλα αυτά του τα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της σχέσης τους όταν τα πράγματα έδειχναν πως άρχισαν να σοβαρεύουν μεταξύ τους.



Η χαριστική βολή, δόθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσημη μεταγραφή του Μπόγρη στον Ολυμπιακό. Ο καλαθοσφαιριστής ζήτησε από την αγαπημένη του να συγκατοικήσουν. Όμως και αυτή η πρόταση βρήκε κάθετα αντίθετη την Ελλη Κόκκινου που θέλει να ζει με τον γιο της Αλέξανδρο και την μητέρα της. Έτσι επήλθε λοιπόν ο οριστικός χωρισμός τον οποίο ζήτησε ο μπασκετμπολίστας και η τραγουδίστρια συμφώνησε.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ράνια Θρασκειά: Αυτό είναι το σπίτι που έμενε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Oυπς! Κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου…

Μάριος Πρίαμος: Ξεσάλωσε στην Μύκονο με ξανθιά καλλονή, πρώην σύντροφο γνωστού τραγουδιστή! Το βίντεο που έκλεψε τις εντυπώσεις…