Η πρώτη ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά μετά την είδηση του διαζυγίου της! Το κείμενο, η φωτογραφία και η μελαγχολία...

Η πρώτη ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά μετά την είδηση του διαζυγίου της! Το κείμενο, η φωτογραφία και η μελαγχολία...
Μια είδηση που έσκασε μόλις πριν λίγο σα βόμβα!

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου. Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του 2008, έχει αποκτήσει δύο γιους για τους οποίους θα θυσίαζε τα πάντα. Διαβάστε παρακάτω…

Στόχος και των δύο ήταν αυτή η απόφαση να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των ανήλικων παιδιών τους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του χωρισμού τους. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει μία περίοδο μελαγχολίας και άγχους για το μέλλον.

Η Ράνια Θρασκιά μετά την είδηση του χωρισμούς της είχε χαθεί από τα social media για λίγες μέρες όμως σήμερα επανήλθε με μία φωτογραφία, θέα θάλασσα και ένα άκρως μελαγχολικό κείμενο....Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες..." Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)"

Σίγουρα η ανάρτηση αυτή αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια δεν είναι σε καθόλου καλή περίοδο. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο youweekly.gr οι λόγοι που χώρισε το ζευγάρι είναι,...περίεργοι ενώ η απόφαση έχει παρθεί καιρό τώρα (Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ για τα αίτια χωρισμού τους). Η παρουσιάστρια αυτή την στιγμή βρίσκεται εκτός Αθηνών και αυτό το προδίδει και η φωτογραφία που ανέβασε... Δείτε:



"Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες..." Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το δημόσιο καρφί του Γιώργου Μανίκα για τον χωρισμό Φαρμάκη – Αλεξάνδρου! Δεν φαντάζεστε τι έγραψε αλλά και τι…αποκάλυψε!

Μαλού Κυριακοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Την τσακώσαμε στην Μύκονο να απολαμβάνει τα μπάνια της!

Αποκλειστικό! «Κλείδωσε» ο παρουσιαστής του Survival! Θα είναι ο…