Ράνια Θρασκιά-Ανδρέας Φωτόπουλος: Η αποκάλυψη για τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς! Ποιος ο φόβος της παρουσιάστριας;

Ράνια Θρασκιά-Ανδρέας Φωτόπουλος: Η αποκάλυψη για τον γάμο που δεν γνώριζε κανείς! Ποιος ο φόβος της παρουσιάστριας;

Σαν "βόμβα" έσκασε στα αυτιά μας πριν από λίγες ημέρες η είδηση χωρισμού της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου!


Το ζευγάρι μετά από 9 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, και πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης αυτής!

Το περιοδικό Down Town ετοίμασε ένα αφιέρωμα για το love story της παρουσιάστριας και του οδοντίατρου, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους σε μια ρομαντική τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο τον Μάιο του 2008. Διαβάστε παρακάτω...

«Είμαι ερωτευμένη, πετάω στα σύννεφα, έχω βρει τον άντρα της ζωής μου» εξομολογούνταν όπου στεκόταν.



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πράγματι η Ράνια υπήρξε πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Τον φρόντιζε, του έκανε εκπλήξεις, μέσα από εκείνον έβλεπε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Οι φίλες της τα απογεύματα στο πάντα στολισμένο με λουλούδια σπίτι της, την πείραζαν. «Που είναι ο οδοντίατρος της καρδιάς σου;» τη ρωτούσαν και εκείνη γελούσε, ούσα σίγουρη ότι ο γάμος της θα κρατήσει για πάντα.

«Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον θαυμάζω. Ο άντρας μου με δίδαξε να δεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι, χωρίς να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε, αλλά να αποδεχόμαστε και τον εαυτό μας. Μέσα από τον τρόπο του, αλλά και την απόλυτη αποδοχή που έλαβα από εκείνον, ένιωσα την ελευθερία να είμαι πάντα –κάτι που δεν το έκανα με ευκολία στο παρελθόν-, έμαθα ότι ένας σίγουρος να αγαπάς είναι να αγαπάς τον άλλον όπως είναι» δήλωνε μέχρι πριν από έναν χρόνο στις συνεντεύξεις της. Η μόνη σκιά στη ζωής της ευτυχισμένης τότε Ράνιας ήταν τα επαγγελματικά.

Επιθυμία της παρουσιάστριας ήταν να επιστρέψει τηλεοπτικά, αλλά οι δρόμοι δεν άνοιγαν εύκολα. «Με τρομάζει να μείνω εκτός τηλεόρασης» τόνιζε σε άλλη σε άλλη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αδειάζει όλους τους συμπαίκτες του από το Survivor και αποκαλύπτει την αλήθεια: «Δεν έχω ξανά νιώσει έτσι…»!

Μεγαλεία για την Ζόζεφιν στο πλευρό του Μιχαήλ! Πέταξαν με ιδιωτικό ελικόπτερο…

Οι διακοπές της Ελένης Πετρουλάκη στην Κρήτη! Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι η πιο σeξι μαμά!