Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό του με την Φαρμάκη που προκαλεί ερωτηματικά: "Και σε σκέφτομαι..."

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό του με την Φαρμάκη που προκαλεί ερωτηματικά:
News 10.08.2017 09:39

Σα βόμβα έσκασε πριν λίγο καιρό πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη μετά από χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το μοντέλο και ο παρουσιαστής χώρισαν αθόρυβα, μη θέλοντας να απασχολήσουν το κοινό όπως μάλιστα ήταν κι από την αρχή της σχέσης τους, προστατευτικοί και χαμηλών τόνων. διαβάστε παρακάτω...Μπορεί να μην είναι πια μαζί, όμως κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια γι αυτό. Ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και έχει μια μεγάλη αγάπη στο instagram, πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Δημοσίευσε μια ερωτική εικόνα η οποία λέει "Σε σκέφτομαι όλη την ημέρα". Κανείς δεν ξέρει σε ποιον αναφέρεται...Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Η αγκαλιά με την Ευρυδίκη ήταν…» Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την σχέση του με την Βαλαβάνη! Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή του

Κώστας Πρέκας: Τα οικονομικά προβλήματα, οι γυναίκες της ζωής του και η σύλληψη του άγνωστου γιου του για επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες!

Ταξίδι του μέλιτος στο Μόναχο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ο λόγος για τους… (Photos)


 

Share