Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή και την πρόταση γάμου: "Είμαι πλέον σε μια ηλικία που..."

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή και την πρόταση γάμου:
News 15.08.2017 15:54

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγους μήνες μετά την νίκη του στο Survivor επέλεξε να κάνει την πιο καυτή του φωτογράφιση (δείτε εδώ) για το περιοδικό Down Town και φυσικά να παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, μίλησε για τις γυναίκες και αποκάλυψε αν έχει σχέση!

Θέλεις να κάνεις οικογένεια και παιδιά; - Διαβάστε παρακάτω...

Τώρα είμαι single αλλά με την επόμενη κοπέλα που θα βρω θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στη γυναίκα που θα έχω δίπλα μου-και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε υλικά αγαθά.

Θα έκανε σχέση με μια "Ντανίτσα";

Ναι, αλλά τι; Θα πρέπει πρώτα να ελέγξω αν είναι "Ντανίτσα"; Έχω κάνει μόλις τρεις σχέσεις στη ζωή μου και τις αντιμετώπισα όλες σοβαρά.

Έχεις γνωρίσει δηλαδή μόνο τρεις γυναίκες στη ζωή σου;

Έχω κάνει τρεις σχέσεις στη ζωή μου, δεν έχω γνωρίσει τρεις γυναίκες.

Και τι εννοείς "τις αντιμετώπιζα σοβαρά";

Δεν έχω αφήσει καμιά γυναίκα στα σκαλιά της εκκλησίας, αν αυτό καταλαβαίνεις, ούτε έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Εννοώ ότι είχα σοβαρά συναισθήματα απέναντί τους.

Πιστεύεις ότι τώρα μπορείς να έχεις όποια γυναίκα θέλεις;

Σε καμία περίπτωση. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι "ο Ντάνος της τηλεόρασης" μπορώ να κάνω μια γυναίκα ευτυχισμένη. Και εγώ αυτό που θέλω είναι η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου να νιώθει καλά και μοναδική. Πιστεύω γενικά στις καρμικές σχέσεις.

Τι αναζητάς σε μια γυναίκα;

Να μπορώ να νιώσω ότι θέλω να είμαι μαζί της. Μια γυναίκα μπορεί να είναι λιγότερο όμορφη από κάποια άλλη, εμένα όμως να μου κάνει το κλικ. Πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από τα μάτια. Αν κοιτάξεις έντονα μια γυναίκα στα μάτια και σου αρέσει αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή-αυτό που εκπέμπεται ως ενέργεια-αυτομάτως ξέρεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.

Είσαι ο άντρας που χτυπά το χέρι στο τραπέζι;

Αν χρειαστεί, ναι, αλλά πιστεύω ότι ο λόγος έχει πιο μεγάλη δύναμη από τα χέρια.

Σε έχουν θυμηθεί μετά τη συμμετοχή σου στο Survivor πρώην αγαπημένες σου;

Αν υποθετικά κάποιες από αυτές εμφανίζονταν τώρα θα ήταν για τον "Ντάνο της τηλεόρασης". Αλλά δεν αφήνω περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τα παρατούν εύκολα σε μια σχέση. Όταν όμως κάτι τελειώσει για μένα, έχει τελειώσει οριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για τις προτάσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από διαφημιστικές και τα υπέρογκα ποσά! Η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος…

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την επίσκεψή του σε ψυχολόγο μετά τη νίκη του στο Survivor! Όλα όσα δήλωσε…

«Θα έφευγα από την Σκιάθο μόνο για τον…» Αποκάλυψη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Δε φαντάζεστε τι είπε…

Share