Κορίτσια ο Ντάνος! Μαυρισμένος, λαδωμένος και ημίγυμνος

Κορίτσια ο Ντάνος! Μαυρισμένος, λαδωμένος και ημίγυμνος
O Γιώργος Αγγελόπουλος, μας έδωσε μια γεύση από το πρώτο διαφημιστικό σποτ στο οποίο λαμβάνει μέρος και το θέαμα είναι ανατρεπτικό.

Από την Έλενα Φάκου

Μέχρι σήμερα, είχαμε συνηθίσει, τα αντηλιακά να τα διαφημίζουν ωραίες ημίγυμνες γυναίκες. Η Hawaiian Tropic έκανε μια κίνηση ματ.Έβαλε στο διαφημιστικό της έναν άντρα ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον ήλιο και τη θάλασσα και μάλιστα τον τροπικό ήλιο αφού συμμετείχε και στο παιχνίδι που γυρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο ενώ αγωνίστηκε σκληρά κάτω από αυτόν, μάτωσε, έπεσε, χτύπησε, ξανασηκώθηκε και νίκησε.



Ο λαϊκός ήρωας από τη Σκιάθο- άλλος συνειρμός κατάλληλος για μια διαφήμιση αντιηλιακού-το πανέμορφο νησί των Σποράδων είναι καθηγητής του θαλάσσιου σκι (προσθέστε άλλο ένα bonus) που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει το υγρό στοιχείο και επαγγελματικά, όχι μόνο ψυχαγωγικά. Με όλους αυτούς τους τρόπους, η εταιρία με τα αντιηλιακά, απενοχοποιεί τη χρήση αντιηλιακού από τους άντρες, που τα στερεότυπα δεν την λάνσαραν στο ευρύ κοινό υπό το φόβο του μετροσεξουαλισμού.

Οφείλω να αναγνωρίσω στο Γιώργο Αγγελόπουλο ότι χειρίστηκε με σύνεση την επιτυχία του. Ούτε παλάβωσε, ούτε άρχισε τις αρπαχτές, ούτε πήρε σβάρνα όλη την επαρχία να εμφανίζεται σε διάφορα events, γενικά, τηρούσε χαμηλό προφίλ.

Η διαφήμιση αυτή, μου φαίνεται ταιριαστή με το γενικότερο lifestyle του και θεωρώ πως είναι προϊόν επιτυχημένου marketing αλλά και σωστής επιλογής και από τις δυο πλευρές. Και το Hawaiian Tropic πλέον έχει ένα νέο πρόσωπο στην καμπάνια του. Και είναι Έλληνας.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Bρείτε το λάθος στην εμφάνιση της Δούκισας Νομικού

Σε ποιά ηλικία μια γυναίκα μαθαίνει να ντύνεται;

Δεν είναι όλα τα τζιν για όλες. Επίλεξε σωστά αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπό σου