Η πρώτη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την αποκάλυψη των κοινών διακοπών της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Η πρώτη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την αποκάλυψη των κοινών διακοπών της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Μεγάλο σούσουρο έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Τζένη Μπαλατσινού, σε κοινές διακοπές στην Πάτμο, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.


Μόλις λίγες μέρες μετά ο Πέτρος Κωστόπουλος που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με τα παιδιά ανέβασε κι αυτός μια φωτογραφία!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πόσταρε μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με το μαγιό του, με ένα τεράστιο χαμόγελο πάνω σε ένα βράχο, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως περνά καλά και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τον ήλιο και τις βουτιές του στη θάλασσα! Διαβάστε παρακάτω...

"Στα βραχια μας εβγαλε !!!", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:



Στα βραχια μας εβγαλε !!!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη petroskostopoulos (@petroskostopoulos) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ατελείωτες διακοπές για Μιχάλη Μουρούτσο και Λάουρα Νάργες! Η νέα φωτογραφία από την υπέρ πολυτελέστατη πισίνα που σίγουρα πρέπει να δείτε!

Κορίτσια ο Ντάνος! Μαυρισμένος, λαδωμένος και ημίγυμνος

Πασίγνωστη Ελληνίδα ανέβασε φωτογραφία από την τουαλέτα δείχνοντάς μας αυτό που βλέπετε! Ο λόγος για την… (Photos)