Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: \"Ζητάτε να σας πω...\"

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: \
Σα βόμβα έσκασε την εγχώρια showbiz ο χωρισμός τους ένα μήνα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου επέλεξαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και οι κακές γλώσσες λένε πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο μεταξύ τους και πως έγινε ένας τεράστιος καυγάς. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός. διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας εξέπληξε κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε ένα βίντεο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους που θα βρίσκεται σήμερα το βράδυ. Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:



Απόψε στις 21:15 στο λιμανάκι του Ξυλοκάστρου,διπλα στο κύμα,στο υπέροχο θέατρο Β.Γεωργιαδη ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!σας περιμένουμε! #performance #theatre #concert #brilante #classic #orchestra


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H νέα φωτογραφία της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου από την Αμερική και το τρυφερό σχόλιο της Τζένης Μπαλατσινού! Θα λιώσετε… (Photo)

Πρόσωπο – έκπληξη στην εκπομπή Κρατερού – Καραβάτου! Ούτε που σας πάει το μυαλό…

Τα νυχτοπερπατήματα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου! Οι ξέφρενοι χοροί σε κλαμπ και τα… σφηνάκια! (Photos)