\"Χτενιζόμουν και φεύγανε ολόκληρες τούφες!\" Η συγκινητική εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας για τις χημειοθεραπείες της και το δημόσιο ευχαριστώ on air! (βίντεο)

\

Καλεσμένη στο Summergram βρέθηκε σήμερα η Τένια Μακρή. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημοσίως τη Μαρία Ένεζλη, για τη βοήθεια που της προσέφερε, με τον τρόπο της, την περίοδο που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.


Οφείλω να σου πω κάτι στον αέρα, σου οφείλω κάτι εσένα. Πριν 8 χρόνια, όταν είχα αρρωστήσει, ήμασταν στο Star, χτενιζόμασταν μαζί. Είχα ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες μου και έπεφταν τα μαλλιά μου. Ήμασταν σε διπλανές καρέκλες, η κοπέλα που χτένιζε εμένα με κάθε βουρτσιά που έκανε, έπεφταν και χιλιάδες τρίχες.

Εσύ γυρνάς και μου λες, χωρίς να ξέρεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζω, γυρνάς και μου λες: "Μη στενοχωριέστε κυρία Τένια μου, θα ξαναβγούν τα μαλλιά σας!" ήταν αυτό που είχα ανάγκη να ακούσω, και θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια! είπε η κ. Μακρή στην παρουσιάστρια, συγκινώντας την εμφανώς. Διαβάστε παρακάτω...

"Ήμουν χαμένη εκείνη την εποχή, εξελισσόταν πάρα πολύ γρήγορα. Τα έβλεπες και φεύγανε τούφες, μιλάμε για βροχή! Αλλά τέλος καλό, όλα καλά!" κατέληξε. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Μαριέττα Χρουσαλά αναπολεί τις διακοπές της στην Ιταλία και μας το δείχνει με την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της! Πιο χαμογελαστή από ποτέ στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της…

Αυτό το κορμί ανήκει σε πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha! Δεν φαντάζεστε για ποια πρόκειται… (Photo)

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Νίκο Μάνεση!